Σωματείο Εργαζ. στην Α.Ε “Αθηναϊκή Ζυθοποιία” : Αποφάσεις συνεδρίασης διοικητικού συμβουλίου

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι,

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου μας συνεδρίασε σήμερα 9/5/2022 και αποφάσισε :

  • την συμμετοχή του στην παράσταση διαμαρτυρίας που οργανώνει το Ε.Κ.Α. την Τρίτη 10/5/2022 στις 9.30 π.μ. στο Συμβούλιο της Επικρατείας, όπου εκδικάζεται η προσφυγή του ενάντια στο φακέλωμα των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων, και στον έλεγχο άσκησης των δικαιωμάτων και ελευθεριών που αποτελούν τον πυρήνα της συνταγματικά κατοχυρωμένης συνδικαλιστικής ελευθερίας.
  • Την συμμετοχή του στο συλλαλητήριο στα προπύλαια στις 12/5/2022 στις 7:00 μ.μ. πουοργανώνεται από φιλειρηνικές οργανώσεις, συνδικάτα και το ΠΑΜΕ, για απόσυρση της συμφωνίας για τις βάσεις, που ουσιαστικά μετατρέπει την χώρα μας σε πολεμικό ορμητήριο του ΝΑΤΟ αλλά και ταυτόχρονα σε στόχο αντιποίνων. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και διεκδικούμε απόσυρση της συμφωνίας για τις βάσεις αλλά και απεμπλοκή της χώρας μας από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.
  • Την κοινή παρέμβαση στην διοίκηση της εταιρίας με τα άλλα σωματεία, Πάτρας και Θεσσαλονίκης λόγω του κοινού ενδιαφέροντος για το επίδομα εξυπηρέτησης πελατών, αλλά και όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι των πωλήσεων.

 

 

 

Περισσότερα

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Για την παρέμβαση του Σωματείου στο Pet Supermarket στο Αιγάλεω

Δυναμική παρέμβαση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας στο κατάστημα Pet Supermarket στο Αιγάλεω, την...

ΠΕΜΕΝ-ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Τρεις νεκροί ναυτεργάτες στον Περσικό Κόλπο

Στον Περσικό Κόλπο, σκοτώνεται άμαχος πληθυσμός και οι ναυτεργάτες παραμένουν εγκλωβισμένοι μέσα στο «μάτι...

Συνδικάτο Τροφίμων Ποτών Βοιωτίας: Για την επίθεση από τραμπούκους στην διεξαγωγή των εκλογών του Συνδικάτου

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Ως κλαδικό συνδικάτο Τροφίμων Ποτών Βοιωτίας καταγγέλλουμε την επίθεση που...