Σωματείο Εργαζ. Ιδιωτική Εκπαίδευση ” Ο ΒΥΡΩΝΑΣ” : Να παρθεί πίσω η απόλυση του προέδρου του σωματείου της Eurodrip

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΔΣ του σωματείου μας καταγγέλλει την εταιρία Eurodrip-Rivulis στα Οινόφυτα που προχώρησε στην παράνομη και εκδικητική απόλυση του Προέδρου του επιχειρησιακού Σωματείου Εργαζομένων της Eurodrip.
Οι απολύσεις αγωνιστών συναδέλφων στοχεύουν στην τρομοκράτηση του συνόλου των εργαζομένων, χτυπούν την πάλη για τα δικαιώματα τους. Δεν είναι τυχαίο πως όταν η συγκεκριμένη εταιρεία σημειώνει τεράστια κέρδη και εντατικοποιεί τους εργαζόμενούς της, οι ιδιοκτήτες θέλουν να μην έχουν απέναντί του δυνάμεις που παλεύουν για αυξήσεις τους μισθούς, για υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, για μέτρα Υγείας και Ασφάλειας στο χώρο εργασίας τους.

Κάθε τέτοια απόλυση θέλει να πλήξει και την οργάνωση των εργαζομένων, για να μην μπορούν να αντισταθούν στις βλέψεις περεταίρω εκμετάλλευσής τους από την πλευρά της εργοδοσίας.

Απαιτούμε να παρθεί πίσω η απόλυση.

Περισσότερα

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Στο επίκεντρο οι ΣΣΕ, τα δικαιώματα και η ασφάλεια των ναυτεργατών

Κάτω από την αποφασιστική παρέμβαση των σωματείων μας ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, με τη μαζική...

Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών: Η πολεμική αεροπορία καλεί τους φοιτητές να προσφέρουν την επιστήμη τους στα πολεμικά σχέδια της κυβέρνησης

Πριν λίγες ημέρες εκδόθηκε ΦΕΚ που παροτρύνει νέους προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες...

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Αποφάσεις συνεδρίασης Διοικητικού Συμβουλίου

Δελτίο Τύπου για τη συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΚΣ – Οι δράσεις του επόμενου...