Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ για τον απεργοσπαστικό μηχανισμό που έχει στήσει η επιχείρηση

Δημοσιεύτηκε στις

Με τις πλάτες της κυβέρνησης και αξιοποιώντας όλα τα όπλα που έχει στα  χέρια της, όπως τον νόμο Χατζηδάκη, η εργοδοσία της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ανεπιτυχώς προσπαθεί να τρομοκρατήσει και να κάμψει τους απεργούς.  Με τις ενέργειες της, προκαλεί τους  εργαζόμενους  και το κοινό περί δικαίου αίσθημα όλων των πολιτών.

Συγκεκριμένα, έχει στήσει και συνεχίζει να απασχολεί απεργοσπαστικό μηχανισμό, στους χώρους του εργοστασίου στο Καλοχώρι. Ο τελευταίος συγκροτήθηκε παράνομα εν μέσω απεργιακών κινητοποιήσεων και συνεχίζει να λειτουργεί, με την ανοχή των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών, τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η απεργία των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι με την οργάνωση τους, τον αγώνα τους και την   αλληλεγγύη, έχουν αποδείξει ότι μπορούν να δώσουν απάντηση σε κυβέρνηση και εργοδοσία.  Μπορούν να εμποδίσουν και να τσακίσουν στη πράξη τους αντεργατικούς νόμους  και την εφαρμογή τους.

Το Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση «Μαλαματίνα» καλεί τους αρμόδιους κρατικούς φορείς να σταματήσουν  να κάνουν τα στραβά μάτια απέναντι στις εργοδοτικές αυθαιρεσίες της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ. Καλεί όλους τους εργαζόμενους να στηρίξουν με την έμπρακτη αλληλεγγύη τους τον δίκαιο αγώνα των απολυμένων.

Περισσότερα

Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ: Για το χτύπημα των δυνάμεων καταστολής σε βάρος υγειονομικών και ασθενών στο Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ καταγγέλλει το χτύπημα των δυνάμεων καταστολής με χημικά...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Η απάντησή στην κινητοποίηση και τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων στο νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ ήταν η τρομοκρατία

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πειραιά καταγγέλλει την καταστολή και τον αυταρχισμό, με χημικά καιγκλομπ, με...

Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Εργαζομένων Ομίλου METRO – MY MARKET: 23 Οκτώβρη εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23/10/25 ΣΤΙΣ 11:00 ΚΥΒΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ(Εθναρχου Μακαρίου 1). Συναδέλφισσα,...