Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Εταιρείας ΤΣΑΝΤΑΛΗ: Η αλληλεγγύη είναι η δύναμη των εργαζομένων

Δημοσιεύτηκε στις

Η Διοίκηση του Σωματείου στην επιχείρηση ΤΣΑΝΤΑΛΗ και όλοι οι εργαζόμενοι εκφράζουμε τη στήριξη μας στον μεγάλο αγώνα των συναδέλφων μας στο εργοστάσιο της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ στο Καλοχώρι της Θεσσαλονίκης.

Η νέα εργοδοσία της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ με την ανάληψη της τύχης του εργοστασίου εξαπέλυσε επίθεση κατά των εργαζομένων και των δικαιωμάτων τους, προκάλεσε με την στάση της απεργιακές κινητοποιήσεις και συνέχισε να παρανομεί εφόσον κατά τη διάρκεια της απεργίας απέλυσε παράνομα τους εργαζόμενους και στη θέση τους τοποθέτησε τρίτους μη έχοντας σχέση με το εργοστάσιο.

Και ενώ οι συνάδελφοί μας προσέφυγαν στα δικαιοσύνη, η επιχείρηση με διάφορους προσχηματικούς λόγους και δόλια τεχνάσματα, πιθανόν και με τις άκρες της στην κυβέρνηση, εφόσον υφίσταται στενή συγγενική σχέση με πρωτοκλασάτο υπουργό, επετύγχανε και επιτυγχάνει την αναβολή της εκδίκασης των προσφυγών της εργατικής πλευράς κατά της εργοδοσίας.

Οι καθυστερήσεις με τις αναβολές των Δικών καταστρατηγούν συνταγματικά δικαιώματα των εργαζομένων, όπως αυτό της απεργίας, για αυτό απαιτούμε να εκδικαστούν τάχιστα και να εκδοθούν τάχιστα οι αποφάσεις για τις μηνύσεις και αγωγές των απεργών συναδέλφων μας ενάντια στις αυθαιρεσίας και παρανομίες της νέας εργοδοσίας στην ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ.

Η αλληλεγγύη είναι η δύναμη των εργαζομένων…

 

Περισσότερα

Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής: Για τη νέα σχολική χρονιά

Γονείς και κηδεμόνες, ευχόμαστε μια καλή σχολική χρονιά! Με υγεία, πείσμα και αισιοδοξία στον...

Εργατικό Κέντρο Ν. Φωκίδας: Όλοι στην Πανελλαδική Απεργία 1η Οκτώβρη

ΟΛΟΙ-ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 1η ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ 13ωρη ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ...

Εργατικό Κέντρο Τρικάλων: Διεκδικητικό Πλαίσιο πάλης

Φυλλάδιο με Διεκδικητικό πλαίσιο πάλης 2025 - 2026 Δύναμή μας η ΟΡΓΑΝΩΣΗ Δρόμος μας η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ....... ΕΡΓΑΤΙΚΟ-ΚΕΝΤΡΟ-ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΦΥΛΛΑΔΙΟ-2025.pdf