Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Εργοστασίου ΑΠΚΟ – ΜΟΡΝΟΣ: Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της απόφασης των απαράδεκτων ποινών

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Την Τετάρτη 14-5-2025 με απόφαση του, το Γ’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλλε σε συναγωνιστές μας συνδικαλιστές, ποινές φυλάκισης 8 έως 15 μηνών με αναστολή.

Ο λόγος για τον οποίο καταδικάστηκαν είναι ότι κατά την απεργιακή διαδήλωση στις 6 Απριλίου 2022, σε μία συμβολική κίνηση, έγραψαν αντιπολεμικά συνθήματα σε Βρετανικά στρατιωτικά οχήματα που βρίσκονταν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Είναι γελασμένη η κυβέρνηση της ΝΔ που χρησιμοποιώντας την δικαιοσύνη θεωρεί ότι θα εμποδίσει τις αντιιμπεριαλιστικές κινητοποιήσεις και τη δράση όσων αντιστέκονται στο αιματοκύλισμα των λαών για τα κέρδη των μονοπωλίων.

Αντίθετα τέτοιες ενέργειες δίνουν δύναμη και κουράγιο για να συνεχιστεί η πάλη ακόμη πιο δυνατά, για να σταματήσουν οι σφαγές των λαών της Παλαιστίνης, οι συνεχιζόμενες επεμβάσεις στα εδάφη της Μ. Ανατολής, οι πολεμικές συγκρούσεις στην Ουκρανία.

Απαιτούμε:
➢ Την άμεση ανάκληση της απόφασης των απαράδεκτων ποινών.
➢ Καμία εμπλοκή της Χώρας μας σε πολέμους

Περισσότερα

Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης: Κάλεσμα σε εκδήλωση αλληλεγγύης με τον Κουβανικό Λαό 1η Μάρτη

Ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης σας προσκαλεί στην εκδήλωση αλληλεγγύης με τον κουβανικό...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών- Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφ. Αττικής: Όλοι στη συγκέντρωση 4 Μάρτη στο Εφετείο

ΌΛΟΙ στην συγκέντρωση την Τετάρτη 4 Μαρτίου, στις 8.30 π.μ. στο Εφετείο Αθήνας. Η πάλη...

Σωματείο Εργαζομένων ομίλου ΝΗΡΕΥΣ Ιχθυοκαλλιέργειες: Καμία ζωή δεν είναι αναλώσιμη

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 12.00 πμ...