Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Επιχείρησης ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ: Η νέα εργοδοσία επιχείρησε ευθύς εξαρχής να ποινικοποιήσει τον αγώνα μας

Δημοσιεύτηκε στις

Η νέα εργοδοσία της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ επιχείρησε ευθύς εξαρχής να ποινικοποιήσει τον αγώνα μας και το αίτημά μας για την ανάκληση όλων των απολύσεων και την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Από τη στιγμή, ωστόσο, που το συνδικαλιστικό κίνημα του κλάδου μας  με την συμπαράσταση και του υπόλοιπου εργατικού κινήματος από όλη την Ελλάδα και την αλληλεγγύη δεκάδων πολιτικών και κοινωνικών οργανώσεων από όλη την χώρα και το εξωτερικό, άρχισε να απαντάει στη βιομηχανία των μηνύσεων και των προσφυγών στα δικαστήρια με δικές του μηνύσεις και προσφυγές παρατηρούνται διάφορα παράδοξα.

Οι αναβολές κρίσιμων δικάσιμων με διάφορες προφάσεις είναι τακτικότατες, ιδιαίτερα εάν πρόκειται για εκδίκαση προσφυγών των εργαζομένων για παρανομίες της εργοδοσίας, τα δικαστήρια δίνουν με μεγάλη ευκολία αναβολές, κάτι που αντιστοιχεί στην επιθυμία της διεύθυνσης της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ να «τρενάρει» όσο γίνεται τη απεργιακή σύγκρουση, για να «κουράσει» τους εργαζόμενους, να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημά τους και να τους εξαναγκάσει να εγκαταλείψουν τον αγώνα τους.

Καταγγέλλουμε τις πρακτικές κωλυσιεργίας της εργοδοσίας για να μην φανούν και στα δικαστήρια οι παράνομες πρακτικές των απολύσεων και της χρησιμοποίησης απεργοσπαστικού μηχανισμού κατά τη διάρκεια της απεργίας και δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι την τελική δικαίωσή μας.

Περισσότερα

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: 12 Ιούνη συμμετέχουμε μαζικά στις συγκεντρώσεις έξω από το πολυκατάστημα NOTOS

O AΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΝΟΤΟS  ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ Στηρίζουμε την 4ωρη στάση...

Σωματείο Εργαζομένων ΕMFI(πρὼην ΕΒΓΑ): Όλοι στην απεργία 10 Ιούνη. Να ανακληθεί η άδικη απόλυση

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΟΥΝΗ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Η ΑΔΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ Το Σωματείο και όλοι...

Δημοσιοϋπαλληλική Αγωνιστική Συσπείρωση στην ΑΔΕΔΥ: Για τη Συνταγματική Αναθεώρηση

Με τη συνταγματική αναθεώρηση, με την άρση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων, η κυβέρνηση...