Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου

Σωματείο Εργατ/λων σε Εμπορικές Επιχειρ – Παροχής Υπηρεσιών Ν. Αχαϊας : Να πάρουν πίσω την παράνομη απόλυση συνδικαλιστή

image_pdfimage_print

Το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων σε Εμπορικές Επιχειρήσεις και Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ν. Αχαΐας καταδικάζει την παράνομη απόλυση του συναδέλφου συνδικαλιστή Γιάννη Γιαγκίδη, προέδρου του σωματείου εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων Νομού Καβάλας από την επιχείρηση Δ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ Α.Ε (ΕΜΠΟΡΙΟ – ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ – ΔΙΑΝΟΜΕΣ – LOGISTICS).

Η συγκεκριμένη ενέργεια δεν αποτελεί μεμονωμένο γεγονός. Το τελευταίο διάστημα η εργοδοσία και το κράτος προσπαθεί με κάθε τρόπο να φιμώσει όποια φωνή αντιστέκεται και να αποδυναμώσουν τα σωματεία που παλεύουν για τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Κυβέρνηση και κράτος προσπαθούν να μας πάρουν τα κατεκτημένα δικαιώματα μας και να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους στους χώρους δουλειάς. Το τελευταίο διάστημα είναι πολλά τα παραδείγματα των απολύσεων και ειδικά οι απολύσεις των πρωτοπόρων εργαζομένων εκείνων που αντιστέκονται στην ασυδοσία της εργοδοσίας.

Τους κάνουμε ξεκάθαρο ότι δεν θα το βάλουμε κάτω! Οι συνδικαλιστές και τα σωματεία θα συνεχίζουν να αγωνίζονται καθημερινά στους χώρους δουλειάς τους για την ποιότητα της ζωής τους!

Η αναμονή, ο φόβος και η μοιρολατρία δεν είναι λύση. Είναι μονόδρομος να οργανωθούμε στα σωματεία μας και να παλέψουμε ενάντια στην εργοδοσία για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, για αυξήσεις στους μισθούς, για σταθερή δουλειά με δικαιώματα και ασφάλεια.

ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ !

Comments are closed.