Σωματείο Εργατ/λων Επιχείρησης ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ: Ψήφισμα Σωματείου

Δημοσιεύτηκε στις

Εμείς οι απεργοί της «Οινοποιίας ΜΑΛΑΤΙΝΑ» και η Διοίκηση του Σωματείου συμμετέχουμε στην πανελλαδική απεργία, με αφορμή το έγκλημα στα Τέμπη, που κόστισε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας.

Συγχρόνως εκφράζουμε με τη μαζική συμμετοχή μας στην απεργία την αντίθεσή μας στην κλιμακούμενη ακρίβεια που καθιστά δύσκολη την επιβίωση της εργατικής οικογένειας.

Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για τις τελεσίδικες αποφάσεις της δικαιοσύνης που αναγνωρίζουν τη νομιμότητα των απεργιακών μας κινητοποιήσεων ενάντια στις μαζικές απολύσεις και την παράνομη χρησιμοποίηση απεργοσπαστών από την εργοδοσία, που εισήλθαν στο εργοστάσιο με τη χρήση σκληρής βίας εναντίον μας  από την αστυνομία και τα ΜΑΤ, με την κάλυψη της κυβέρνησης μιας και οι εργοδότες έχουν στενή συγγενική σχέση με υπουργό Κ. Σκρέκα.

ΚΑΛΟΥΜΕ τώρα την ελληνική δικαιοσύνη να επισπεύσει τις διαδικασίες απονομής δικαιοσύνης με την έγκαιρη έκδοση των οριστικών αποφάσεων που αφορούν τις παράνομες απολύσεις συναδέλφων μας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με βασικό αίτημα την κανονική επαναλειτουργία του εργοστασίου με ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους στις θέσεις τους.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Επείγουσα έκκληση για την άμεση μεταφορά και νοσηλεία ασθενών εκτός της Λωρίδας της Γάζας

Κύριε Υπουργέ, Στις 30/03/2024 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας απεύθυνε έκκληση για την επείγουσα μεταφορά 9.000...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας : Παρέμβαση Εργατικού Κέντρου – Συνδικάτων στην πύλη της EVIOP – TEMPO

Αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και Συνδικάτων της περιοχής πραγματοποιήσαμε σήμερα παρέμβαση στην πύλη...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Κάλεσμα συμμετοχής στη 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 6:30μμ ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ»! 75 χρόνια από την ίδρυση...