Σωματείο Επισιτισμού και Σωματείο Ιδιωτ. Υπαλλήλων Χανίων: Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Χανίων

Δημοσιεύτηκε στις

Αντιπροσωπία των Διοικήσεων του Σωματείου Επισιτισμού και του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν.Χανίων πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων. Στη συνάντηση εξειδικεύτηκε το αίτημα των σωματείων μας για απαλλαγή των ανέργων και των εποχικά εργαζόμενων συναδέλφων μας από τα δημοτικά τέλη μέχρι τουλάχιστον τον ερχόμενο Απρίλη του 2021. Δηλαδή μέχρι τον ερχομό της επόμενης τουριστικής σεζόν.

Επίσης του αιτήματος για ουσιαστική μείωση των δημοτικών τελών των εργαζόμενων σε επιχειρήσεις 12μηνης λειτουργίας, με συμβάσεις όμως εργασίας ορισμένου χρόνου όπως εκείνες των εποχικών συναδέλφων μας.

Τα σωματεία μας θα συνεχίσουν την προσπάθεια για την υλοποίηση των παραπάνω.

Περισσότερα

Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: Άμεσα μέτρα πρόληψης στους χώρους δουλειάς

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ! ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ...

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Κανείς ναυτεργάτης του πλοίου Άγιος Νεκτάριος Αίγινας χωρίς δουλειά

Για ακόμη μία φορά επιβεβαιώνεται ότι ο αχαλίνωτος ανταγωνισμός των ναυτιλιακών εταιρειών για τη...

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Κάτω τα χέρια από τα σωματεία και τους αγωνιστές

Κάτω τα χέρια από τους συνδικαλιστές! Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, των εργατών η πάλη...