Σωματείο Επαγγελμ. Οδηγών Αττικής Βοιωτίας : Μέτρα υγιεινής και ασφάλειας και ποιοτικότερους και ανθρώπινους όρους εργασίας.

Δημοσιεύτηκε στις

Με 3 τραγικούς θανάτους συναδέλφων (Αθήνα-Ξάνθη-Κατερίνη) μέσα σε 2 μέρες που έρχονται να προστεθούν στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων της εργατικής τάξης, αναδεικνύονται για μια ακόμα φορά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας.

Η έλλειψη μέτρων υγιεινής και ασφάλειας, η επιδείνωση των συνθηκών και η εντατικοποίηση της εργασίας, η έλλειψη των απαιτούμενων ελέγχων έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση των εργατικών ατυχημάτων.

Αυτές είναι οι συνέπειες της πολιτικής που ακολουθούν, για τους εργαζόμενους, διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις όπως και η σημερινή της Ν.Δ. με τις εντολές της Ε.Ε.

Είναι επιτακτική ανάγκη όλοι οι συνάδελφοι να διεκδικήσουμε με μπροστάρη το Σωματείο μας, Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας που θα εξασφαλίζουν μέτρα υγιεινής και ασφάλειας και ποιοτικότερους και ανθρώπινους όρους εργασίας.

Το Σωματείο μας εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια και την αλληλεγγύη μας στις οικογένειες των συναδέλφων.

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Φαρμάκου Ν. Αττικής: Εμείς, οι εργαζόμενοι, δεν έχουμε ανάγκη από τη «φιλανθρωπία» των εργοδοτών

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ – ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,  ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ...

Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής: Κινητοποίηση στην εταιρεία COSMOFARM

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!! ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙ!! ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ...

Εργατικό Κέντρο Λάρισας: Απεργία 16 Δεκέμβρη

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 16...