Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου: Καταγγελία για ποινικοποίηση της αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση και την αστυνομική διεύθυνση Χίου που προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους συναδέλφους πραγματοποιώντας εξακρίβωση στοιχείων, προσπαθώντας να ποινικοποιήσει τη σημερινή κινητοποιηση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό. Την ώρα μάλιστα που οι νεκροί στην Παλαιστίνη ξεπερνούν τους 32 χιλιάδες, ενώ ο λαός της απειλείται με πείνα.

Φωνάζουμε δυνατά ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.

Στα πλαίσια δράσης των Σωματείων και φορέων του νησιού για την παγκόσμια μέρα Παλαιστινιακής γης, δείξαμε την αλληλεγγύη μας στην κεντρική πλατεία του νησιού, πλατεία Βουνακίου. 

Συνάδελφοι μέλη και εκπρόσωποι των Σωματείων δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε για λευτεριά στην Παλαιστίνη, για να σταματήσει η σφαγή του λαού της, για την απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και για να επιστρέψει η φρεγάτα στα όρια των ελληνικών συνόρων.

Περισσότερα

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών: Για το φωτογραφικό υλικό από την εκτέλεση των 200 Κομμουνιστών στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής

Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από την εκτέλεση των 200 Κομμουνιστών...

Ανακοίνωση Τοποθέτηση των εκλεγμένων με την Ταξική Ενότητα στο Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Χανίων

Συνάδελφοι – συναδέλφισσες, Στις 28 Φλεβάρη συμπληρώνονται 3 χρόνια από το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη,...

Εργατικό Κέντρο Τρικάλων: Ανοιχτό κάλεσμα στους εργαζόμενους της ‘ΒΙΟΛΑΝΤΑ’

Το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων μ’ αφορμή την συμπλήρωση τριών χρόνων από το τραγικό έγκλημα...