Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων – Ιδιωτ. Υπαλλήλων Ν. Φθιώτιδας: Συμμετέχουμε στην συναυλία αλληλεγγύης 29 Ιούλη με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ

0
image_pdfimage_print

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,

Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Φθιώτιδας στηρίζει το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ που εδώ και 20 μήνες δίνουν σκληρές μάχες απέναντι στις άθλιες μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, διεκδικώντας τη διασφάλιση της ενιαίας παραγωγικής διαδικασίας της ΛΑΡΚΟ, όλων των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων τους..

Ο αγώνας των εργαζομένων είναι αυτός που έχει κρατήσει το εργοστάσιο ανοιχτό και δεν επέτρεψε το κλείσιμό του όπως σχεδίαζε η κυβέρνηση.

Ο αγώνας των εργαζομένων είναι αυτός που κρατάει όλους τους συναδέλφους στο πόστο τους και δεν έχουν πιάσει οι παγίδες, οι εκβιασμοί και οι διασπαστικές προτάσεις της κυβέρνησης για να αποδεχθούν και να συναινέσουν στις απολύσεις τους.

Ο αγώνας των εργαζομένων είναι αυτός που θα τους διασφαλίσει ότι θα συνεχίσουν να δουλεύουν στο εργοστάσιο και ύστερα από το ξεπούλημα του εργοστασίου σε ιδιώτες επενδυτές.

Τα σχέδια για την εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων της ΛΑΡΚΟ βρίσκονται στην τελική τους ευθεία. Στόχος της κυβέρνησης είναι οι μελλοντικοί επενδυτές να πάρουν τα φιλέτα της ΛΑΡΚΟ χωρίς εργαζόμενους, διαλέγοντας όσους από αυτούς θέλουν και με τους όρους που θέλουν.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σε αυτή τη δύσκολη καμπή του αγώνα των συναδέλφων μας. Συμμετέχουμε στη συναυλία αλληλεγγύης την Πέμπτη 29 Ιούλη, στις 8.30μμ στη Λάρυμνα. Καλούμε τα μέλη μας και συνολικά τους εργαζόμενους να δηλώσουν συμμετοχή για τα λεωφορεία μετακίνησης στο τηλέφωνο 6986203733 [Την Πέμπτη στις 7.00 το απόγευμα θα αναχωρήσουν λεωφορεία για τη ΛΑΡΚΟ από το δημοτικό πάρκινγκ στην οδό Στουρνάρα (Τσαλτάκη)].

 

Share.

Comments are closed.