Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων – Ιδ. Υπαλλήλων Χίου : Βράζει το LIDL από κρούσματα covid-19

Δημοσιεύτηκε στις

Ενώ η αύξηση των κρουσμάτων συνεχίζει στο κατάστημα LIDL της Χίου σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πολυεθνική συνεχίζει να το κρατάει ανοιχτό.

Από την Τρίτη που έγινε γνωστό μέχρι σήμερα τα κρούσματα έχουν διπλασιαστεί! Η εταιρία κοιτάζοντας μόνο πως θα μεγαλώσει τα κέρδη της όχι μόνο δεν κλείνει το κατάστημα αλλά εξαναγκάζει τους συναδέλφους να δουλεύουν με κίνδυνο την υγεία τους, εκθετοντας και την υγεία των καταναλωτών.

Εδώ και τώρα οι αρμόδιες υπηρεσίες να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι σε εργαζόμενους, καταναλωτές και προμηθευτές. Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες για τη διασπορά των κρουσμάτων.

Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων καλώντας τους να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Να μην ρισκάρουν την υγεία τους και την υγεία της οικογένειάς τους για τα κέρδη της επιχείρησης.

Διεκδικούμε:

  • Να κλείσει το κατάστημα και να απολυμανθεί.
  • Να γίνουν επαναλαμβανόμενα μοριακά τεστ σε όλους τους εργαζόμενους και να τα καλύψει η επιχείρηση.

Περισσότερα

ΕΛΕΠΑ-Παράρτημα Πειραιά: Δε θα παίζουμε τη ζωή μας κορώνα γράμματα για τα κέρδη τους και τους πολέμους τους.

Tο Παράρτημα Πειραιά της ΕΛΕΠΑ στηρίζει την Παμπειραϊκή 24ωρη απεργία της 6ης Φλεβάρη που...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Για την απόλυση συνδικαλιστή μέλος της Διοίκησης του Σωματείου Χημικής Βιομηχανίας

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καταγγέλλει την εργοδοσία της εταιρείας DUROSTICK ΑΒΕΕ για την απαράδεκτη,...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Τα Εργατικά Κέντρα Εύβοιας και Θήβας στηρίζουμε την 24ωρη Απεργία στις 3 Φλεβάρη

ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ – ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ Στήριξη της Απεργίας της Πανελλαδικής...