Τετάρτη, 8 Απριλίου

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων – Ιδ. Υπαλλήλων Χίου : Κανείς αύριο στη δουλειά ! Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση

image_pdfimage_print

ΔΕΝ ΚΆΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ

ΕΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΦΎΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ

ΝΑ ΦΎΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ

Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου καλεί σε γενικό ξεσηκωμό όλους τους συναδέλφους στον ιδιωτικό τομέα και στο εμπόριο. Αύριο Τετάρτη 26 Φλεβάρη 2020 στις 11:00, μπροστά από το περίπτερο του ΕΦΚΑ στην πλατεία Βουνακίου, συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση του Σωματείου μας.

Δίνουμε μαζική και μαχητική απάντηση στην απροκάλυπτη και ωμή βία της κυβέρνησης της ΝΔ, που θέλει να επιβάλλει υπερδομές – φυλακές, εγκλωβίζοντας χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες στα νησιά μας.

Η στάση της κυβέρνησης να στείλει σαν “στρατό κατοχής” τα ΜΑΤ για να επιβάλλουν τις συμφωνίες της ΕΕ, δείχνει ότι βρίσκεται σε πανικό. Αυτοί είναι οι φοβισμένοι μπροστά στην κατακραυγή και την αντίσταση των νησιωτών.

Σήμερα όσοι συμμετείχαμε στις κινητοποιήσεις πήραμε ένα δυνατό μάθημα. Σηκώσαμε το κεφάλι και αντιμετωπίσαμε τις δυνάμεις καταστολής, με χέρια γεμάτα από το δίκιο μας και το δίκιο των προσφύγων. Οι μάχες που δόθηκαν σήμερα είναι επιτακτική ανάγκη να συνεχιστούν.

Τώρα είναι η στιγμή που χρειάζεται να δείξουμε αντοχή. Τώρα είναι η στιγμή που χρειάζεται να μπουν στον αγώνα κι άλλες δυνάμεις.

Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει πάρει το μήνυμα. Και το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και χρειάζεται και τις επόμενες μέρες να το βροντοφωνάξουμε.

ΚΑΜΙΑ ΔΟΜΉ ΟΎΤΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΟΥΤΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.

ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΎΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.

ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΕ- ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΩΝ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΑ ΦΎΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ.

ΔΣ

Comments are closed.