Μαχητική συγκέντρωση και πορεία πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη μετά από κάλεσμα της Επιτροπής Ειρήνης, εργατικών σωματείων και φοιτητικών συλλόγων. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε μπροστά από το δημαρχείο Αλεξανδρούπολης.
Στην συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθυνε ο Χρήστος Παπαδαμάκης, μέλος του ΔΣ του σωματείου τροφίμων ποτών γάλακτος ΑΜΘ και εκλεγμένος στο ΔΣ του εργατικού κέντρου Αλεξανδρούπολης.
Μεταξύ άλλων στην ομιλία του αναφέρθηκε στην παλικαρίσια και πατριωτική στάση των νέων στρατευμένων και στελεχών των Ενόπλων δυνάμεων που αντιτίθενται στην εμπλοκή της χώρας στους πολεμικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και στην παρουσία του εκπροσώπου των φονιάδων των λαών, Μάρκο Ρούμπιο.
Παράλληλα, προειδοποίησε κυβέρνηση και διοίκηση των ΕΔ να μην τολμήσουν να προχωρήσουν σε ποινές σε νέους στρατευμένους που ασκούν το αναφαίρετο δικαίωμα τους να ανησυχούν και να αντιτίθενται στους σχεδιασμούς που μετατρέπουν τη χώρα σε ορμητήριο πολέμου και στόχο αντιποίνων.
Αμέσως μετά την ομιλία πραγματοποιήθηκε πορεία στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης.

