Σωματείο EEργαζομένων στη Μέλλον: Για την εξέλιξη στην εισπρακτική «EOS MATRIX»

Δημοσιεύτηκε στις

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ

 Το επιχειρησιακό Σωματείο της «ΜΕΛΛΟΝ», στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην εταιρεία «EOS MATRIX», ενάντια στα σχέδια της εργοδοσίας να επιβάλλει μονομερώς την εκ περιτροπής εργασία, με πρόσχημα τη μείωση της δουλειάς και του τζίρου της εταιρείας.

Τα ίδια επιχειρήματα τα ακούμε πολύ συχνά και στη «ΜΕΛΛΟΝ». Τα ακούγαμε όλα τα χρόνια της κρίσης, την περίοδο των capital controls, τα ακούμε ενάμιση χρόνο τώρα με την πανδημία. Γνωρίζουμε κι εμείς από πρώτο χέρι τι σημαίνει να δουλεύεις εντατικά, με υπερωρίες, τι σημαίνει να «τρέχει ο dialer», να μην παίρνεις ανάσα από τις κλήσεις….Και όταν «χάνεται» μια συνεργασία ή ένα έργο, ξαφνικά να είμαστε περιττοί!

Έχουμε όμως πείρα. Με το Σωματείο μας και τους αγώνες μας όλα αυτά τα χρόνια, καταφέραμε πολλές φορές να βάλουμε φρένο στα σχέδια της εργοδοσίας, όπως παράδειγμα στα capital controls, που πετύχαμε οι εργαζόμενοι της «ΜΕΛΛΟΝ» να πληρωθούν κανονικά για όσο ήταν κλειστή η εταιρεία. Διασφαλίσαμε βασικά μας δικαιώματα, καταφέραμε να υπογράφουμε Συλλογική σύμβαση Εργασίας με κατακτήσεις.

Τον τελευταίο λόγο και τη δύναμη τα έχουν πάντα οι εργαζόμενοι, όταν είναι ενωμένοι, συσπειρωμένοι στο σωματείο τους και αποφασισμένοι.

Δεν θα κάνουμε πίσω από το δικαίωμα μας στη σταθερή και μόνιμη δουλειά!

Να πάρει πίσω τώρα η εργοδοσία το σχέδιο για εκ περιτροπής δουλεια!

Περισσότερα

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών – Ένωση Λογιστών Ελεγκτών ΠΑ: Κάλεσμα συμμετοχής στη κινητοποίηση 14 Αυγούστου στο Λιμάνι του Πειραιά

ΚΑΜΊΑ εμπλοκή και στήριξη της γενοκτονίας του Παλαιστινιακού Λαού. ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ...

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Για την καταβολή του επιδόματος αδείας

Κάθε εργαζόμενος δικαιούται να λάβει από τον εργοδότη του το επίδομα αδείας, πριν την...

Ομοσπονδία Φαρμάκου: Κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά στις 14 Αυγούστου

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 7πμ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ...