Κυριακή, Αύγουστος 18

Σωματείο Χρηματοπιστωτικού Ζακύνθου : Με την παρέμβαση του κλαδικού σωματείου απετράπησαν οι μετακινήσεις συναδέλφων της Εθνικής

image_pdfimage_print

Η παρέμβαση του κλαδικού συνδικάτου μας ήταν καθοριστική ώστε να αποτραπούν για την ώρα μετακινήσεις συναδέλφων της Εθνικής τράπεζας μετά από το κλείσιμο του ενός εκ των δύο καταστημάτων στη Ζάκυνθο. Ο περιφερειακός διευθυντής διαβεβαίωσε ότι κανένας εργαζόμενος δεν θα μετακινηθεί εκτός Ζακύνθου και θα ενταχθούν όλοι στη δύναμη του καταστήματος που θα παραμείνει ανοιχτό.

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους της Εθνικής που συσπειρώθηκαν στο κλαδικό συνδικάτο και συλλογικά αντιμετώπισαν το ζήτημα. Χαιρετίζουμε επίσης τους συναδέλφους από όλη την Ελλάδα που έδειξαν ενδιαφέρον, ευαισθητοποιήθηκαν, που  μας στήριξαν με κάθε τρόπο.

Ήδη οι εργαζόμενοι στο κλάδο δέχονται σφοδρή επίθεση στα εργασιακά τους δικαιώματα. Το επόμενο διάστημα κανείς εργαζόμενος να μη μείνει μόνος του, κανένας να μη φοβηθεί. Έχουμε τη δύναμη και το σθένος να ματαιώσουμε τις επιδιώξεις κυβέρνησης-τραπεζιτών. Έχουμε την πείρα να ξεπεράσουμε τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες του κλάδο.

Καλούμε τους συναδέλφους από όλες τις τράπεζες να αξιοποιήσουν την μέχρι τώρα πείρα τους και να συσπειρωθούν στο κλαδικό συνδικάτο. Συλλογικά και με βάση τα δικά μας συμφέροντα να διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει, τις σύγχρονες ανάγκες μας βάζοντας παράλληλα φρένο σε όποια αντεργατική πολιτική θέλουν εφαρμόσουν οι τραπεζίτες.

         

Comments are closed.