Σωματεία Οικοδόμων Καρλοβάσου: Κάλεσμα στην κινητοποίηση για την υγεία το Σάββατο 2/11

Δημοσιεύτηκε στις

Το Σωματείο μας καλεί όλους τους συναδέλφους οικοδόμους και τους εργαζόμενους στις κατασκευές το Σάββατο 2 Νοέμβρη στην κινητοποίηση για την υγεία που οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Σάμου, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γ. Νοσοκομείου Σάμου, σωματεία και φορείς του νησιού μας. Στηρίζουμε τον ταυτόχρονο παναιγαιακό συντονισμό σε όλα τα νησιά του Αιγαίου.

Οι ελλείψεις στο νοσοκομείο αλλά και σε όλες τις δημόσιες δομές υγείας του νησιού μας είναι πλέον τραγικές. Είναι εγκληματικό έστω και μια μέρα το νησί μας να μην έχει παιδιατρική κλινική επειδή δεν υπάρχει γιατρός να κάνει πλέον εφημερία. Η κυβέρνηση αυτή και οι προηγούμενες εγκληματούν εις βάρος της ζωής μας και της ζωής των παιδιών μας.

Απαιτούμε εδώ και τώρα να στελεχωθεί το νοσοκομείο μας, τα κέντρα υγείας, τα περιφερειακά και αγροτικά ιατρεία με προσωπικό μόνιμο και πλήρους απασχόλησης. Δεν νοείται να μην έχουμε σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό. Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους.

 Τέρμα πια η κοροϊδία και η εγκατάλειψη 

Σάββατο 2 Νοεμβρίου

18:30 μ.μ. στο πρώην Περίπτερο Ζαχαράκη, στην παραλιακή στο Βαθύ, στην πορεία και στη συναυλία στην πλατεία Πυθαγόρα

Περισσότερα

Δήλωση της Προέδρου του Ενιαίου Συλλόγου Εργαζομένων ΨΝΑ για τις δηλώσεις Γεωργιάδη

Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι ο Υπουργός Υγείας, μέσω ανάρτησης στα προσωπικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης,...

Ανακοίνωση του Ενιαίου Συλλόγου Εργαζομένων ΨΝΑ για την φωτιά στο Ποικίλο όρος

ΣΣε ημέρα ανοιχτής εφημερίας του πρώην ΨΝΑ πυρκαγιά που ξέσπασε στο Ποικίλο Όρος κοντά...

ΕΕΔΥΕ: Όλοι στην αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση 6 Αυγούστου στην Ακρόπολη

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 81 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΨΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΒΟΜΒΩΝ...