Σωματεία και οι Φορείς της Ελευσίνας: Αλληλεγγύη στους πληγέντες της Θεσσαλίας

Δημοσιεύτηκε στις

Τα Σωματεία και οι Φορείς της Ελευσίνας εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους πληγέντες της Θεσσαλίας μετά από τις καταστροφικές και φονικές πλημμύρες που έπνιξαν την περιοχή εξαιτίας της απουσίας αντιπλημμυρικών έργων από τους Δήμους και τις Περιφέρειες , των ακαθάριστων ρεμάτων, των βουλομένων φρεατίων και της ανυπαρξίας του κρατικού μηχανισμού της χώρας.

  Για ακόμη μία φορά βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές βλέποντας να χάνονται ανθρώπινες ζωές , να υπάρχουν ανυπολόγιστες ζημιές σε σπίτια και ολόκληρα χωριά να πνίγονται στην λάσπη.

   Όπως κάθε φορά έτσι και τώρα με σύνθημα Μόνο ο λαός σώζει τον λαό! Οργανώνουμε τώρα την αλληλεγγύη για τους πλημμυροπαθείς στους νομούς της Θεσσαλίας και των άλλων περιοχών που δοκιμάζονται από τις φυσικές καταστροφές  στο Σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ Ελευσίνας. (Αισχύλου 10)

Σάββατο 09/09/2023 19:00 – 22:00

Κυριακή  19:00 – 21:00

Δευτέρα 9:00 – 12:00

Τρίτη 9:00 – 12:00

Τετάρτη 9:00 – 12:00

Πέμπτη 19:00 – 21:00

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι τα εξής:

  • Κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια, υπνόσακους.
  • Εμφιαλωμένα νερά (κατά προτεραιότητα), χυμούς.
  • Συσκευασμένη τροφή έτοιμη για κατανάλωση (κονσέρβες, κομπόστες κ.ά.), φρυγανιές – παξιμάδια, μπισκότα – κρουασάν – μπάρες δημητριακών – παστέλια, γάλα σε σκόνη.
  • Είδη ατομικής υγιεινής (πάνες, μωρομάντηλα, σερβιέτες, χαρτικά, χαρτιά υγείας).
  • Φακούς».

Περισσότερα

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Καλούμε τους συναδέλφους να στηρίξουν τα δίκαια αιτήματα γονέων και εκπαιδευτικών

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Καταγγέλλουμε την επίθεση της αστυνομίας με χημικά, κρότου λάμψης και γκλομπ, σε...

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Αγωνιστικό κάλεσμα με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας εκφράζει την αλληλεγγύη του στις συναδέλφισσες που δίνουν τη μάχη...

Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής: Διεκδικούμε το σπίτι να μείνει στην οικογένεια. Κάτω τα χέρια από τα σπίτια του λαού

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ...