Σωματεία Ν. Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν σύσκεψη στις 3.11 για την οργάνωση της πάλης για διέξοδο από την κρίση προς όφελος εργαζομένων

image_pdfimage_print

Τα σωματεία μας μπροστά στην ανάγκη οργάνωσης της πάλης για διέξοδο από την κρίση προς όφελος των εργαζομένων διοργανώνουν σύσκεψη την Τρίτη 3/11 στις 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Όλο το προηγούμενο διάστημα βρεθήκαμε στην πρώτη γραμμή της πάλης για την προστασία της υγείας, της ζωής και των δικαιωμάτων του λαού. Δίνουμε συνέχεια στον αγώνα μας, ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και τις απαιτήσεις του ΣΕΒ. Βάζουμε μπροστά στις δικές μας ανάγκες.

Καλούμε κάθε εργατικό σωματείο, συλλόγους φοιτητών, μαθητών, συνταξιούχων, αυτοαπασχολούμενων, φτωχομεσσαίων αγροτών σε συζήτηση για την οργάνωση της πάλης για την προστασία της υγείας των εργαζομένων και των οικογενειών τους, την απάντηση στα νέα αντεργατικά μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση, την προστασία της εργατικής-λαικής κατοικίας, για να μην περάσει η ένταση της καταστολής και η περιστολή των εργατικών δικαιωμάτων και των συνδικαλιστικών ελευθεριών.

Συνδικάτο Οικοδόμων και Εργαζομένων στα Δομικά Υλικά και τις Κατασκευές Ν. Θεσσαλονίκης
Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών-Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης-Πιερίας-Χαλκιδικής
Συνδικάτο Εργατοϋπάλληλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Θεσσαλονίκης
Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα αποστάσεων και πληρότητας της αίθουσας.

Comments are closed.