Σωματεία Ν. Καβάλας: Συμμετέχουμε στην εκδήλωση 27 Νοέμβρη ενάντια στην ΝΑΤΟΪκή βάση της Αλεξανδρούπολης

0
image_pdfimage_print

Χαιρετίζουμε και συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία που έλαβε η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην ΝΑΤΟϊκή βάση της Αλεξανδρούπολης και στην ελληνοαμερικάνικη συμφωνία για πραγματοποίηση εκδήλωσης στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης το Σάββατο 27/11 στις 6μμ.

Καλούμε κάθε εργατικό σωματείο, κάθε φορέα, κάθε σύλλογο, κάθε εργαζόμενο που προβληματίζεται γύρω από αυτήν την κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή μας, που αντιλαμβάνεται ότι πίσω από τα χιλιοειπωμένα παραμύθια για ανάπτυξη-σταθερότητα-ασφάλεια κρύβεται το αιματοκύλισμα των λαών να δηλώσει τη στήριξή του στο κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα και να συμμετέχει στην εκδήλωση του Σαββάτου.

Απευθυνόμαστε σε κάθε μέλος των μητρώων μας να συμβάλει αποφασιστικά σε αυτήν την πρωτοβουλία ώστε το Σάββατο να πάρουν οι μακελάρηδες του ΝΑΤΟ την εργατική – λαϊκή απάντηση που τους πρέπει. Να αφήσει η εκδήλωση το στίγμα της, να αναγκαστούν να την πάρουν υπόψιν.

Γιατί εμείς οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι γνωρίζουμε πλέον από πρώτο χέρι ότι αυτή η πολιτική, αυτές οι συμφωνίες μεταξύ τους, η μετατροπή της χώρας σε έναν «χάρτη ΝΑΤΟϊκών βάσεων», η ανάπτυξη των οπλικών τους συστημάτων είναι η συνέχιση της πολιτικής που:

  • Εξαθλιώνει τον εργαζόμενο σήμερα, τσακίζει τις εργασιακές σχέσεις με όλο το νομικό τους οπλοστάσιο και με αποκορύφωμα το νόμο Χατζηδάκη και την κατάργηση του 8ωρου
  • Δεν παίρνει κανένα απολύτως μέτρο για την προστασία του λαού απέναντι στην πανδημία και που έχει δημιουργήσει αυτήν την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας
  • Αφήνει αθωράκιστη την ασφάλεια και την υγιεινή μέσα στους χώρους εργασίας μας με αποτέλεσμα τα εργατικά ατυχήματα να έχουν εκτοξευθεί και να θρηνούμε συνεχώς συναδέλφους

Γιατί όλα τα παραπάνω έχουν κοινή αιτία το συνεχές κυνήγι των καπιταλιστών για όλο και μεγαλύτερο κέρδος. Κάτι στο οποίο δεν χωράει η δικιά μας ευημερία, οι δικοί μας αξιοπρεπείς μισθοί και συνθήκες εργασίας και τελικά ούτε η ίδια μας η ζωή!

Τραβάμε λοιπόν το δικό μας δρόμο που θα παλεύει για να ικανοποιήσει τη δική μας «ανάπτυξη» και όχι τη δική τους!

Οργανώνουμε την αντεπίθεση μας, δυναμώνουμε τον αγώνα μας για να ξεκουμπιστούν οι μακελάρηδες από κάθε γωνιά της χώρας!

Αναχώρηση από Δημοτικό Κήπο Σάββατο 27/11 στις 15:00

ΤΗΛ επικοινωνίας / δηλώσεις συμμετοχών : 6978199372, 6940661048

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΕ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΘΑΣΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ

Share.

Comments are closed.