Παρασκευή, 5 Μαρτίου

Σωματεία Ν. Καβάλας : Κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα

Τα Σωματεία μας θα είναι μαζί με το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Καβάλας αύριο (με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας)  Τετάρτη 27 Γενάρη  στις 9:00 το  πρωί στη ΔΕΗ, για να απαιτήσει να μην κόβει το ρεύμα σε κανένα λαϊκό νοικοκυριό, σε κανέναν άνεργο, απλήρωτο, σε κανέναν που του μειώθηκε δραστικά ο μισθός ή η σύνταξη.

Τώρα φαίνεται ξεκάθαρα γιατί η κυβέρνηση απαγορεύει τις συγκεντρώσεις και βάζει εμπόδια στη συνδικαλιστική δράση. Νομίζει ότι με νόμους και με διατάξεις θα σταματήσει τις κινητοποιήσεις και την οργάνωση των εργαζομένων απέναντι στην αντεργατική πολιτική της, που στο όνομα της πανδημίας πετσοκόβει μισθούς και δικαιώματα στους εργαζόμενους και ταυτόχρονα μπουκώνει με ζεστό χρήμα τους επενδυτές. Αν ήθελε να πάρει μέτρα για την πανδημία να έκανε προσλήψεις στα νοσοκομεία και τα σχολεία και να έκανε ελέγχους στους μεγάλους χώρους δουλειάς για τα μέτρα κατά της διασποράς του Κορωνοϊού.

Κανένας εργαζόμενος, συνταξιούχος, αυτοαπασχολούμενος, επαγγελματίας, φτωχός αγρότης δεν είναι μόνος. Όλοι μαζί μπορούμε να τους ανατρέψουμε τα σχέδια, δε σκύβουμε το κεφάλι και απαιτούμε τώρα μέτρα για την προστασία της ζωής μας 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν ΚΑΒΑΛΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟ – ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΕ ΚΑΒΑΛΑΣ

Comments are closed.