Σωματεία Ν. Έβρου: Στο πλευρό των αγροτών και των κτηνοτρόφων

Δημοσιεύτηκε στις

Οι εργαζόμενοι στεκόμαστε στο πλευρό των αγροτών και κτηνοτρόφων που αγωνίζονται για την επιβίωσή τους και καλούμε το λαό της περιοχής να βρεθεί την Τρίτη 31 Ιανουαρίου στις 11:00 π.μ. στη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας.

Οι βιοπαλαιστές αγρότες-κτηνοτρόφοι παλεύουν με νύχια και με δόντια γιατί το εισόδημά τους συρρικνώνεται διαρκώς από το τεράστιο κόστος παραγωγής, τις υπέρογκες αυξήσεις στο ρεύμα, στα αγροτικά εφόδια, στα καύσιμα. Αναγκάζονται να πουλήσουν τα προϊόντα τους σε εξευτελιστικές τιμές ενώ μετά τα αγοράζουμε όλοι μας πανάκριβα.

Τα αιτήματα τους είναι πέρα για πέρα δίκαια γιατί θέλουν να ζουν με αξιοπρέπεια. Το ίδιο έχουμε ανάγκη οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι. Γι’ αυτό και παλεύουμε για αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, για σύγχρονα εργασιακά δικαιώματα, για να έχουμε φθηνό ρεύμα, θέρμανση βασικά αγαθά και φάρμακα.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας όπως και στην απεργία στις 9 Νοέμβρη, απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική και σε αυτούς που μας υπόσχονται προεκλογικά λύσεις. Όμως το ξέρουμε καλά πως κάθε κυβέρνηση παίρνει την σκυτάλη από την προηγούμενη. Για το λαό φτώχεια, ακρίβεια, ερημωμένα χωριά, διαλυμένες κοινωνικές δομές και για τους επιχειρηματικούς ομίλους αμύθητα κέρδη.

Τα σωματεία:

ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ –ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ                                                  ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ – ΦΕΡΩΝ – ΣΟΥΦΛΙΟΥ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»  
ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΘΡΑΚΗΣ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν. ΕΒΡΟΥ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ Ν. ΕΒΡΟΥ  

Περισσότερα

Συνδικάτο Τύπου Χάρτου: Για την υπογραφή Επιχειρησιακής ΣΣΕ στην επιχείρηση «ΜΟΡΦΗ Ε.Π.Ε» (Μπιρμπάκος) στα  Άνω Λιόσια

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες . Το ΔΣ του Συνδικάτου μας υπέγραψε στις 28/3/2023 συλλογική σύμβαση εργασίας για...

Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ: Με τον αγώνα μας θα δώσουμε λύσεις

Η Α’ Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ενωσης Συνταξιούχων ΝΑΤ που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μάρτη...

Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ: Όχι στις πολεμικές εμπλοκές

Όχι στις πολεμικές Εμπλοκές Η Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων ΝΑΤ που πραγματοποιήθηκε στις...