Δευτέρα, 26 Ιουλίου

Σωματεία Ν. Χανίων : Δίνουμε συνέχεια ακόμα πιο δυνατά , πιο μαχητικά συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο στις 7μ.μ. στην πλ. Δημοτικής Αγοράς

0
image_pdfimage_print

Η Γραμματεία του ΠΑ.ΜΕ. Ν. Χανίων χαιρετίζει την σημερινή απεργιακή κινητοποίηση των κλάδων των Οικοδόμων, των Τροφίμων Ποτών και των Εκπαιδευτικών του Νομού. Για άλλη μια φορά η εργατική τάξη έδειξε ότι έχει τον τρόπο να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα προς την κυβέρνηση, ότι και ο εργαζόμενος λαός των Χανίων θα πετάξει στα σκουπίδια το νομοσχέδιο-έκτρωμα και θα δυναμώσει την πάλη του για σύγχρονα δικαιώματα όσα εμπόδια και αν βάζουν η κυβέρνηση και οι μηχανισμοί της. Δεν τους πέρασε…Ούτε της κυβέρνησης, ούτε όλων αυτών του προεδρείου του ΕΚΧ που λειτούργησε ουσιαστικά ως απεργοσπαστικός μηχανισμός βάζοντας πλάτη στην κυβέρνηση  για να περάσει το νομοσχέδιο – έκτρωμα .

Δίνουμε συνέχεια ακόμα πιο δυνατά , πιο μαχητικά συμμετέχοντας στο απογευματινό συλλαλητήριο στις 7μ.μ. στην πλ. Δημοτικής Αγοράς , την ώρα ψήφισης του αντεργατικού νομοσχεδίου.

 «Αυτό το έκτρωμα δεν παίρνει διορθώσεις ούτε βελτιώσεις. Απορρίπτεται από τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα. Να μην ψηφιστεί!»

           

 Σωματείο Επισιτισμού Ν. Χανίων

 Σωματείο Τροφίμων και Ποτών Ν. Χανίων

 Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Χανίων

 Ένωση Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Χανίων

 Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων

 Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Χανίων

 

Share.

Comments are closed.