Σωματεία ΛΑΡΚΟ : Στις 6 Μαΐου θα ανέβουμε στην ΛΑΜΙΑ για να διαμαρτυρηθούμε για την τραγική κατάσταση στην ΛΑΡΚΟ.

0
image_pdfimage_print

Συνάδελφοι
Σας στέλνουμε συνημμένα την ανακοίνωση που εξέδωσαν τα διοικητικά μας συμβούλια και μέσα από αυτή εκφράζουμε την αγωνία μας για το μέλλον της ΛΑΡΚΟ, το μέλλον των εργαζομένων.

Εκφράζουμε την αγανάκτηση που βιώνουμε όλοι οι εργαζόμενοι της χώρας, με τα αποτελέσματα της πανδημίας, της οικονομικής κρίσης,  την αγανάκτηση απέναντι στην κυβέρνηση που ετοιμάζει να καταργήσει κεκτημένα δικαιώματα αιώνων, το οκτάωρο, το δικαίωμα του εργαζόμενου να έχει σωματεία, να διεκδικεί συλλογικά καλύτερους όρους εργασίας και αμοιβών. Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ βιώνουμε επιπρόσθετα την απαξίωση, την ανασφάλεια, τον εμπαιγμό, την οικονομική εξαθλίωση.

Σας καλούμε να πάρετε υπόψη το σκεπτικό μας. Σας καλούμε να συζητήσετε στα διοικητικά συμβούλια τις αποφάσεις μας. Σας καλούμε με πνεύμα ενότητας να συστρατευτούμε όλοι μαζί απέναντι σε αυτή την κατάσταση.

Δεν πάει άλλο. Με τα συνδικάτα μας μπροστά:

Στις 6 Μαΐου θα ανέβουμε στην ΛΑΜΙΑ για να διαμαρτυρηθούμε για την τραγική κατάσταση στην ΛΑΡΚΟ. Αν είναι δυνατόν και εφικτό να επιδιώξουμε και να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο συντονισμού, να ενώσουμε τα δίκαια αιτήματα και τις φωνές μας. Αν είναι δυνατόν, να πραγματοποιήσουμε μία μεγάλη Στερεοελλαδίτικη συγκέντρωση στην πόλη της Λαμίας.

Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ ΛΑΡΥΜΝΑ (ΣΕΛ)
Ένωση Εργαζομένων Εταιρίας «ΛΑΡΚΟ» Α.Ε. Μεταλλεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Σωματείο Εργαζομένων Μεταλλωρύχων ΛΑΡΚΟ ο «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ»
Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ & ΣΕΡΒΙΩΝ
Συνδικαλιστικό Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Α.Ε. (ΑΘΗΝΑ)

Share.

Comments are closed.