Σωματεία Καθαριστών -Καθαριστριών Ν. Αττικής και Πειραιά: Για τον πλειστηριασμό σπιτιού σε συναδέλφισσα καθαρίστρια

Δημοσιεύτηκε στις

Κάτω τα χέρια από τα σπίτια των εργατών!

Καμία ανοχή καμία αναμονή

Τώρα οργάνωση και αγώνας για τη ζωή μας!

 Την ίδια ώρα που οι εργαζόμενοι προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα μας καλούν να επιλέξουμε τον τρόπο που θα «πεθάνουμε»,  ή από την πείνα ή από το κρύο ή από την ανεργία, οι επιχειρηματικοί όμιλοι και οι τραπεζίτες έχουν στήσει τρελό πάρτι κερδών.

Σε αυτές τις συνθήκες της εξαθλίωσης των λαϊκών οικογενειών, οι τραπεζίτες και η κυβέρνηση επιχειρούν να ξεσπιτώσουν συναδέλφισσα μας, εργαζόμενη στη σχολική καθαρίστρια, προχωρώντας σε πλειστηριασμό του σπιτιού της, την Τετάρτη 21/9! Αναφερόμαστε σε μονογονεϊκή οικογένεια με 4 παιδιά που τα δύο εξ αυτών είναι ΑΜΕΑ.

Να μην το επιτρέψουμε!

Και ο συγκεκριμένος πλειστηριασμός ανάμεσα σε πολλούς άλλους που πολλαπλασιάζονται καθημερινά προφανώς εντάσσεται στη ρήση του υπουργού της κυβέρνησης πως «όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει»! Κατά τα άλλα δεσπόζουν στις εφημερίδες και στα ΜΜΕ οι κυβερνητικές δηλώσεις για τις λύσεις που δίνονται (με το αζημίωτο βέβαια) στο πρόβλημα της στέγασης.

Δεν είναι ούτε σύγχρονο ούτε μας αξίζει να μας φτάνουν στην απόγνωση όπως τη συναδέλφισσα μας, να πετάνε στο δρόμο την ίδια και την οικογένειά της.

Η εμπειρία έχει δείξει ότι έχουμε τη δύναμη να τους εμποδίσουμε, μπορούμε να σταματήσουμε τις ορέξεις τους και τις αρπαγές των σπιτιών.

Αν δεν τους σταματήσουμε, δε θα σταματήσουν!

Έχουν βάλει στο στόχαστρο τη λαϊκή κατοικία!

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, τα σωματεία των καθαριστριών και κάθε συνδικαλιστική οργάνωση, να υψώσουν φωνή αντίστασης για την προστασία της πρώτης κατοικίας της συναδέλφου μας, να συμπαρασταθούν με αποφάσεις και με τη συμμετοχή τους, ενάντια σε κάθε πλειστηριασμό, σε κάθε κατάσχεση που έχει στο στόχαστρο την εργατική – λαϊκή κατοικία, να είναι σε επιφυλακή για όταν και όποτε χρειαστεί!

Μόνο η δική μας αγωνιστική δράση, η αλληλεγγύη και η οργάνωση μας, μπορούν να δώσουν θετικά αποτελέσματα για τις διεκδικήσεις μας και τη ζωή μας.

Περισσότερα

Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας: Η PEOPLECERT απολύει, τρομοκρατεί και εμποδίζει την συνδικαλιστική δράση

ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ PEOPLECERT ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Να Παρθούν Τώρα...

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής: Συζητάμε και κλιμακώνουμε τις αγωνιστικές μας διεκδικήσεις απέναντι στο φορολογικό έκτρωμα

Συζητάμε και κλιμακώνουμε τις αγωνιστικές μας διεκδικήσεις απέναντι στο φορολογικό έκτρωμα Να σημάνει παντού συναγερμός....

Σωματεία – Φορείς Έβρου: Σύσκεψη 8 Δεκεμβρίου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 7μ.μ.στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΒΡΟΥ Τρεις μήνες μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο νομό...