Σωματεία Καθαριστών-Καθαριστριών Αττικής και Πειραιά: Για τη δίωξη της Προέδρου της ΟΕΝΓΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Τα Σωματεία Καθαριστριών Καθαριστών Αττικής και Πειραιά καταγγέλλουν στους συναδέλφους αλλά και συνολικά στους εργαζόμενους της χώρας μας το μπαράζ διώξεων σε συνδικαλιστές και πρωτοπόρους εργαζόμενους που <τόλμησαν> να υπερασπιστούν τα δίκια της εργατικής τάξης και να σπάσουν τη <σιγή νεκροταφείου> που ήθελε η κυβέρνηση και η εργοδοσία παραπέμποντας σε δίκη την πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, Αφροδίτη Ρέτζιου.

Οι αγωνιστές υγειονομικοί που υπερασπίστηκαν το δικαίωμα της Δημόσιας Υγείας του λαού μας την περίοδο της πανδημίας ανέδειξαν και τις εγκληματικές ελλείψεις στην καθαριότητα των δημόσιων νοσοκομείων.

Να γιατί ξεθάβουν νόμους και στήνουν διαδηλωτοδικεία. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο των συνδικάτων και των εργαζομένων για να ακυρωθούν στην πράξη όλοι οι αντεργατικοί νόμοι.


ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Μαζική γενική συνέλευση των εργαζομένων στο CLUB MED Γρεγολίμανο

ΚΑΛΗ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΥΓΕΙΑ – ΔΥΝΑΜΗ – ΑΝΤΟΧΗ Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας εύχεται στους συναδέλφου...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Στην κινητοποίηση των Σωματείων Ρητινοκαλλιεργητών – Δασεργατών και ΛΑΡΚΟ στην Αθήνα συμμετείχε το Εργατικό Κέντρο

Στη μαζική κινητοποίηση που διοργάνωσαν τα Σωματεία Ρητινοκαλλιεργητών - Δασεργατών Εύβοιας και ΛΑΡΚΟ το...

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Σήμερα η κινητοποίηση στο Υπουργείο Πολιτισμού για τις συναδέλφους στις ΕΦΑ

Σήμερα η κινητοποίηση στο Υπουργείο Πολιτισμού για τις συναδέλφους στις ΕΦΑ Ασπίδα προστασίας η...