Σωματεία Καθαριστών-Καθαριστριών Αττικής και Πειραιά: Για τη δίωξη της Προέδρου της ΟΕΝΓΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Τα Σωματεία Καθαριστριών Καθαριστών Αττικής και Πειραιά καταγγέλλουν στους συναδέλφους αλλά και συνολικά στους εργαζόμενους της χώρας μας το μπαράζ διώξεων σε συνδικαλιστές και πρωτοπόρους εργαζόμενους που <τόλμησαν> να υπερασπιστούν τα δίκια της εργατικής τάξης και να σπάσουν τη <σιγή νεκροταφείου> που ήθελε η κυβέρνηση και η εργοδοσία παραπέμποντας σε δίκη την πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, Αφροδίτη Ρέτζιου.

Οι αγωνιστές υγειονομικοί που υπερασπίστηκαν το δικαίωμα της Δημόσιας Υγείας του λαού μας την περίοδο της πανδημίας ανέδειξαν και τις εγκληματικές ελλείψεις στην καθαριότητα των δημόσιων νοσοκομείων.

Να γιατί ξεθάβουν νόμους και στήνουν διαδηλωτοδικεία. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο των συνδικάτων και των εργαζομένων για να ακυρωθούν στην πράξη όλοι οι αντεργατικοί νόμοι.


ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής: Για τα “μέτρα στήριξης” της Κυβέρνησης προς τους πυρόπληκτους επαγγελματίες της Δυτικής Αττικής

Η κυβέρνηση, μετά τη φετινή καταστροφή, παρουσίασε τα γνωστά «μέτρα βιτρίνας»: αναστολή συμβάσεων εργασίας...

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Δεν θα περάσει καμία επιχείρηση «πειθάρχησης» του ναυτεργατικού κινήματος ενόψει της μάχης για τη νέα ΣΣΕ

Δεν θα περάσει καμία επιχείρηση «πειθάρχησης» του ναυτεργατικού κινήματος ενόψει της μάχης για τη...

Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

Συνάδελφοι, το μέγεθος του εγκλήματος που έχει συντελεστεί διαχρονικά στη Δυτική Αττική επιβεβαιώνεται και...