Σωματεία Καθαριστών-Καθαριστριών Αττικής και Πειραιά: Για τη δίωξη της Προέδρου της ΟΕΝΓΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Τα Σωματεία Καθαριστριών Καθαριστών Αττικής και Πειραιά καταγγέλλουν στους συναδέλφους αλλά και συνολικά στους εργαζόμενους της χώρας μας το μπαράζ διώξεων σε συνδικαλιστές και πρωτοπόρους εργαζόμενους που <τόλμησαν> να υπερασπιστούν τα δίκια της εργατικής τάξης και να σπάσουν τη <σιγή νεκροταφείου> που ήθελε η κυβέρνηση και η εργοδοσία παραπέμποντας σε δίκη την πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, Αφροδίτη Ρέτζιου.

Οι αγωνιστές υγειονομικοί που υπερασπίστηκαν το δικαίωμα της Δημόσιας Υγείας του λαού μας την περίοδο της πανδημίας ανέδειξαν και τις εγκληματικές ελλείψεις στην καθαριότητα των δημόσιων νοσοκομείων.

Να γιατί ξεθάβουν νόμους και στήνουν διαδηλωτοδικεία. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο των συνδικάτων και των εργαζομένων για να ακυρωθούν στην πράξη όλοι οι αντεργατικοί νόμοι.


ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

Περισσότερα

Ταξική Ενότητα Εργαζομένων στην EFOOD: Βάζουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της Πανελλαδικής Απεργίας στις 25 Νοέμβρη

Η Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας, στις 19 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε σε μια περίοδο που...

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Σε ματαίωση ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας και του πρώην μαγαζιού της κυρίας Πόπης από τους Μύλους

Σε ματαίωση οδηγήθηκε ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας και του πρώην μαγαζιού της...

Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής: Να διασφαλιστούν άμεσα τα δικαιώματα των εργαζομένων στη PIZZA FAN

ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ  ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ PIZZA FAN – ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ...