Σωματεία Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα Ν. Πρέβεζας: Βρώμικος, προπαγανδιστικός και απεργοσπαστικός μηχανισμός της ΓΣΕΕ και στην Πρέβεζα

Δημοσιεύτηκε στις

ΒΡΩΜΙΚΟΣ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ.

Σήμερα το πρωί, συνεργείο προπαγάνδας της ΓΣΕΕ με τις πλάτες της ηγεσίας του Εργατικού Κέντρου, ανήρτησε πανό στην παραλία και προχώρησε σε μοίρασμα φυλλαδίων καλώντας τους εργαζόμενους σε Απεργία στης 17 Απρίλη!!!!

Τη στιγμή που πανελλαδικά έχει διαμορφωθεί ένα ισχυρό απεργιακό μπλόκ από Ομοσπονδίες-Εργατικά Κέντρα-Συνδικάτα για της 28 Φλεβάρη.Τη στιγμή που οι αγώνες των εργατών συναντιούνται με τις μεγαλειώδεις αγροτικές κινητοποιήσεις,με τους αγώνες των φοιτητών ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των Πανεπιστημίων δημιουργώντας αφόρητη πίεση και πραγματική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση,οι δυνάμεις του εργοδοτικού-κυβερνητικού συνδικαλισμού της δίνουν χείρα βοηθείας με σκοπό να μπερδέψουν,να αποπροσανατολίσουν τους εργαζόμενους και να της δώσουν τον απαραίτητο χώρο και χρόνο για να περάσει το επόμενο διάστημα μια σειρά από αντιλαϊκά-αντεργατικά νομοθετήματα.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα της περιοχής μας να βγάλουν συμπεράσματα και να παρακάμψουν όλους αυτούς τους εργατοπατέρες, να οργώσουν τους χώρους δουλειάς και να προετοιμάσουν με τους καλύτερους όρους την Απεργία στης 28 Φλεβάρη. Να βρεθούν μαζικά στο απεργιακό μπλόκ των σωματείων,στης 10.30πμ, στα ΠΑΛΙΑ ΚΤΕΛ.

ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ, ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ!

Ή ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!

Περισσότερα

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Κάλεσμα συμμετοχής στη 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 6:30μμ ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ»! 75 χρόνια από την ίδρυση...

Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού: Ακόμα ένα ατύχημα σε πλοίο της ακτοπλοΐας

Ο συνάδελφος Δ.Ι. στο Ε/Γ-Ο/Γ BLUE STAR MYCONOS, ειδικότητας ηλεκτρολόγου, υπέστη τραύμα στο κεφάλι...

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης: 20 Απρίλη, 11πμ μπροστά στο νατοϊκό Στρατηγείο NRDC στο πρώην 3ο Σώμα Στρατού

Όλες και όλοι στις 20 Απρίλη, 11πμ μπροστά στο νατοϊκό Στρατηγείο NRDC στο πρώην 3ο Σώμα Στρατού  Η Ελληνική...