Σωματεία Φωκίδας – Εκδήλωση στο δημαρχείο του Ευπαλίου για την εργατική πρωτομαγία

0

Σε συνέχεια της απεργιακής κινητοποίησης, πραγματοποιήθηκε  εχθές εκδήλωση στο δημαρχείο του Ευπαλίου με πρωτοβουλία του Σωματείου Ιδιωτικών Υπάλληλων, Οικοδόμων και Συνταξιούχων ΙΚΑ του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν  ο Τόλης Γιάννης από το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ, ο Μηλιώνης Γιώργος από το Σωματείο των Οικοδόμων και η Καραχασάνη Αρχοντιά από το Σωματείο των Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

«Η  Εργατική Πρωτομαγιά πιο επίκαιρη από πότε, με το σύνθημα ” ελπίδα η πάλη των λαών”, έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια στον πόλεμο, την εκμετάλλευση και στη φτώχεια βάζοντας διεκδικήσεις για αυτά που μας ανήκουν. Οι δικοί μας αγώνες είναι αυτοί που μας φέραν σήμερα στην υπογραφή συλλογικής σύμβασης στο κλάδο των οικοδόμων. Η νίκη αυτή είναι σημαντική και είναι στοίχημα η εφαρμογή της καθώς και η διεύρυνση της και στους υπόλοιπους κλάδους. Ο αγώνας συνεχίζεται. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους αγώνες της ΛΑΡΚΟ και της  Cosco».

Ακολούθησε η προβολή της ταινίας “Ουτοπία 1961”, μια συμπαραγωγή του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου του studio pixel  και της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας ΕΞΟΡΥΞΗ.

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.