Σωματεία Έβρου: Καταγγέλλουμε την προσπάθεια της κυβέρνησης να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους του Αρχαιολογικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε την προσπάθεια της κυβέρνησης και του Υπουργείου Πολιτισμού να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους του Αρχαιολογικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης με τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, επειδή τόλμησαν να εκφραστούν κατά της παρουσίας Νατοϊκών δολοφόνων σ’ αυτό, παριστάνοντας τις αθώες περιστερές που ήρθαν για να γνωρίσουν τον τόπο και τον πολιτισμό μας!

Δεκάδες πόλεμοι σ’ όλο τον κόσμο, διαλυμένες χώρες από τα Βαλκάνια έως την Παλαιστίνη, χιλιάδες νεκροί, σακάτηδες και πρόσφυγες, Χούντες, γκριζάρισμα του Αιγαίου, μετατροπή της Αλεξανδρούπολης και όλης της χώρας σε απέραντη στρατιωτική βάση που βάζει σε κίνδυνο τη ζωή μας και άλλα πολλά. Αυτός είναι ο πολιτισμός του ΝΑΤΟ. Για ΕΔΕ είναι όποιος προσπαθεί να τους παρουσιάσει σαν απλούς επισκέπτες.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες του Αρχαιολογικού Μουσείου και απαιτούμε εδώ και τώρα να ανακληθεί η ΕΔΕ.

Καλούμε το λαό, τους εργαζόμενους, τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς άμεσα να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους.

Συνάδελφοι, είμαστε περήφανοι για τη στάση σας! Πολλοί ήταν αυτοί που όταν διάβασαν την ανακοίνωση σας, χαμογέλασαν και είπαν “να αγιάσει το στόμα τους”!

 Θέλουμε ένα Μουσείο ανοιχτό για το λαό και τη νεολαία χωρίς εισιτήριο, με επαρκής προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και ουσιαστική ανάδειξη του ιστορικού πλούτου της περιοχής μας. Και αν ψάχνουν για κονδύλια;  Τους προτείνουμε να τα βρουν από τα  500.000 ευρώ/μέρα που στοιχίζει η αποστολή ελληνικών φρεγατών στην Ερυθρά Θάλασσα για να προστατεύουν τα πλοία των εφοπλιστών!

ΜΕ ΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΑ ΣΑΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ!

Τα σωματεία:

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ – ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ  ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ – ΦΕΡΩΝ – ΣΟΥΦΛΙΟΥ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»

ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ  ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΘΡΑΚΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  ΙΚΑ Ν.ΕΒΡΟΥ

 

 

Περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡ/ΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ: Πάρτε πίσω 6ήμερα, σπαστά, τη δουλειά τις Κυριακές

Οι χιλιάδες εμποροϋπάλληλοι εξοργιζόμαστε να ακούμε τον πρωθυπουργό να λέει ότι "δεν καταργείται η...

ΟΕΝΓΕ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΨΝΘ

Η Ε.Γ. της Ο.ΕΝ.Γ.Ε. καταγγέλλει την εκδικητική απόλυση της Ψυχιάτρου Ρούλας Γεωργιάδη, μέλους του...