ΣΕΑΑΝ – Ο φασισμός πεθαίνει μονάχα απ’ το λαό, για πάντα θα πατάμε το φίδι στο λαιμό!

Δημοσιεύτηκε στις

Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ΝΑΖΙ!!!

Ο φασισμός πεθαίνει μονάχα απ’ το λαό, για πάντα θα πατάμε το φίδι στο λαιμό!

Ανάπηροι, χρονίως πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες ΑΜΕΑ.

Καταδικάζουμε την απαράδεκτη απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας με την οποία αποφυλακίζεται «για λόγους υγείας» το ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, ο ναζιστής εγκληματίας Ν. Μιχαλολιάκος. Απαιτούμε να ανακληθεί τώρα !

Η απόφαση αυτή είναι πρόκληση απέναντι στο εργατικό, λαϊκό, αναπηρικό και γονεϊκό κίνημα που με την δράση του αποκάλυψε τον χαρακτήρα της εγκληματικής οργάνωσης, οδηγώντας και στην δικαστική καταδίκη της. Ξεπερνάει κάθε όριο η πρόκληση με το γεγονός ότι η απόφαση αυτή έρχεται ακριβώς 12 χρόνια μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και την δολοφονική επίθεση των ταγμάτων εφόδου στους κομμουνιστές και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων, ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ έχουμε καταδικάσει επανειλημμένα τις άγριες δολοφονικές επιθέσεις ενάντια στους ξένους και έλληνες εργάτες από μέλη και στελέχη της χρυσής αυγής.

Η οργάνωση των νεοναζί είναι το μακρύ χέρι των εργοδοτών (εφοπλιστές, βιομήχανοι, μεγαλοεργολάβοι, τραπεζίτες, αλλά και του κράτους). Είναι αυτοί που πουλάνε φιλανθρωπία, ενώ ετοιμάζουνε στείρωση, ευθανασία και κρεματόρια για τους ανάπηρους, όπως έχουν γράψει κατά καιρούς και στις ιστοσελίδες τους, όπως έκαναν και οι πρόγονοι τους Χίτλερ, Μέγγελε κλπ. Για όσους δεν ξέρουν, με απόφαση των ΝΑΖΙ στους φούρνους εκτός από τους Εβραίους, τους σοβιετικούς αιχμαλώτους, τους αντιφασίστες αγωνιστές, κάηκαν μαζικά ανάπηροι που συγκεντρώθηκαν από όλα τα ιδρύματα της Ευρώπης, αλλά και της ίδιας της Γερμανίας.

Το συνεπές αγωνιστικό αναπηρικό κίνημα καλεί τους αναπήρους, γονείς και κηδεμόνες από τα φτωχά, λαϊκά στρώματα τιμώντας τον Παύλο Φύσσα και τα υπόλοιπα θύματα της Χρυσής Αυγής, να δώσουμε την μάχη συμμετέχοντας στην δράση μαζί με το ταξικό εργατικό κίνημα να τσακίσουμε τον φασισμό και την μήτρα που τον γεννά και που τον έχει ανάγκη για να στηρίξει την βάρβαρη καπιταλιστική ανάπτυξη.

Προσοχή, η δικαιοσύνη ούτε ανεξάρτητη ούτε τυφλή είναι.

Μόνο ο λαός θα σώσει τον λαό.

Περισσότερα

Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής – Όλοι στην Πανελλαδική πανεργατική απεργία την 1η Οκτώβρη

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΟΚΤΩΒΡΗ! ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...

Σωματείο Επισιτισμού Τουρισμού Ζακύνθου: Εργατικά ατύχημα με δυο τραυματίες διαρροή υγραερίου σε ξενοδοχείο

Την  Τρίτη 16 Σεπτέμβριου έγινε έκρηξη από διαρροή αερίου, στην κουζίνα του Ξενοδοχείου Caretta...

Σύλλογος Μονίμων Υπαλλήλων ΕΦΕΤ: Όλοι στην Απεργία 1η Οκτώβη – Να μην περάσει το αντεργατικό νομοσχέδιο για την 13ωρη δουλειά

ΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ   ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 10.30ΠΜ ΣΤΑ...