Σχολεία Επιχειρήσεις – Δάσκαλοι Ζητιάνοι | Σοκαριστικό Βίντεο

Δημοσιεύτηκε στις

Η σαπίλα και ο εξευτελισμός που ακολουθεί την εμπορευματοποίηση της εκπαίδευσης δεν έχει πάτο!

Να που καταλήγουν τα μέτρα που προωθούνται στα σχολεία μας, στα παιδιά μας, ως δήθεν εκσυγχρονιστικά και καινοτόμα, η πολιτική μετατροπής των σχολείων σε ΑΕ, με αναζήτηση «ευεργετών», «χορηγών» κτλ.

Αυτή η πολιτική που έχει πλήρως εφαρμοστεί στις ΗΠΑ και έχει οδηγήσει στην πλήρη διάλυση της Δημόσιας Εκπαίδευσης, σε κατηγοριοποίηση των σχολείων, σε χρεοκοπίες και κλεισίματα σχολικών μονάδων, έχει να «υπερηφανεύεται» για το παράδειγμα που ακολουθεί.

Δάσκαλοι σαν ζητιάνοι, σαν σύγχρονοι γελωτοποιοί-μονομάχοι κυλιούνται στο πάτωμα για λίγα δολάρια για να καλύψουν τις ανάγκες των σχολείων τους! 10 δάσκαλοι στη Νότια Ντακότα των ΗΠΑ κυλίστηκαν στην αρένα ενός γηπέδου για να μαζέψουν όσα δολάρια μπορούσαν από μια δωρεά 5000$ για τις ανάγκες των σχολείων τους.

Η συγκεκριμένη «φιλανθρωπική» δράση έλαβε χώρα το Σάββατο 11 Δεκέμβρη στο ημίχρονο ενός αγώνα χόκει  με 5000 δολάρια που «δώρισε» η εταιρία στεγαστικών δανείων CU Mortgage Direct με τίτλο «Dash for Cash», που μεταφράζεται «ΑΡΠΑΞΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ»

Αυτό είναι το παράδειγμα για τους νέους ανθρώπους; Για τα παιδιά μας; Η απόλυτη γελοιοποίηση του εκπαιδευτικού που για τις ανάγκες των μαθητών του θα γίνει ανέκδοτο και θα εξευτελιστεί για χρήματα που έπρεπε να παρέχονται στα σχολεία!

Αυτό το μέλλον δεν θα το επιτρέψουμε για τα σχολεία των παιδιών μας

Το επάγγελμα του εκπαιδευτικού είναι λειτούργημα και έχει αξίες και ιδανικά που δεν μπορούν να λερώνονται στις αρένες των δολαρίων.

Όχι στα σχολεία επιχειρήσεις – ‘Οχι Δάσκαλοι Ζητιάνοι

Τώρα γενναία χρηματοδότηση και στήριξη της δημόσιας παιδείας, προσλήψεις εκπαιδευτικών

Περισσότερα

Κινητοποίηση στο υπ.Εργασίας ενάντια στο σμπαράλιασμα του εργάσιμου χρόνου και την 6ημερη εργασία(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κινητοποίηση πραγματοποίησαν Ομοσπονδίες της Βιομηχανίας και σωματεία της Αττικής στο υπ.Εργασίας ενάντια στην απαράδεκτη...

ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ: Ένταση της λογοκρισίας σε βάρος του λαού στο όνομα της παραπληροφόρησης

Η κυβέρνηση σχεδιάζει να βάλει σε λειτουργία μια ηλεκτρονική πλατφόρμα για την αντιμετώπιση τάχα...

2ώρες δουλειάς χάρισμα δίνει στους εργοδότες η ερμηνευτική εγκύκλιος του Νόμου Χατζηδάκη

2 ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΧΑΡΙΣΜΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ Η ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ!! Με απαράδεκτη ερμηνευτική...