Πρωτοβουλία ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων Κέρκυρας «Δράσεις Αλληλεγγύης»: Δράση Αλληλεγγύης για Παλαιστίνη

Δημοσιεύτηκε στις

Ως πράξη αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης, που δέχεται πολύχρονη, απάνθρωπη, κλιμακούμενη επίθεση με σκοπό την πλήρη γενοκτονία του.

Ως πράξη καταγγελίας στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ, που καταδικάζει στον θάνατο από πείνα και αρρώστιες, όσους δεν εξολοθρεύουν τα όπλα του.

Ως πράξη αντίστασης στις κυβερνήσεις που υποθάλπουν ή ανέχονται το μακελειό που έχει εξαπολύσει το Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων.

Ως απαίτηση για άμεσο τερματισμό της γενοκτονίας ενός λαού, των δολοφονιών παιδιών, ακόμη και βρεφών στην Παλαιστίνη, που δεν μπορεί να ανεχτεί κανένας αν θέλει να λέγεται Άνθρωπος.

Την Μεγάλη Παρασκευή στην Κέρκυρα, πριν την περιφορά του Επιταφίου της Μητροπόλεως, προβάλαμε αυτό το βίντεο, στον τοίχο του μουσείου Σολωμού, του ποιητή των «Ελεύθερων πολιορκημένων».

Στέλνουμε την δράση μας αυτή, για ενημέρωση,  δημοσίευση και αναπαραγωγή, για να προβάλλουμε τον αγώνα των Παλαιστινίων για το δικαίωμά τους να έχουν πατρίδα και λευτεριά.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Φαρμάκου – Πανελλαδική απεργία στον κλάδο του Φαρμάκου την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου

ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ  ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ Το Διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΦΣΕΕ...

Ομοσπονδία Τύπου και Χάρτου – Απόφαση για αγωνιστική κλιμάκωση και απεργία στις 25 Νοέμβριου

Το Δ.Σ της Ομοσπονδίας Τύπου και Χάρτου στην τελευταία συνεδρίαση πήρε ομοφώνα απόφαση για...

Ομοσπονδία σε Γάλατα-Τρόφιμα-Ποτά: 25 Νοέμβρη όλοι και όλες στην απεργία

25 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ   Δεν θα επιλέξουμε αν θα ξεπαγιάζουμε ή τι θα κόψουμε από το...