Προσπάθεια παρεμπόδισης εκδήλωσης για την πρωτομαγιά από ομάδα γνωστών επιστατών στη Νέα Μανωλάδα

Δημοσιεύτηκε στις

Την Πέμπτη 27 Απρίλη το απόγευμα, κλιμάκιο συνδικαλιστών της επιτροπής μεταναστών του ΠΑΜΕ και των Εργατικών Κέντρων Πάτρας και Αμαλιάδας με επικεφαλής το συνάδελφο Βαλσαμο Συρίγο πραγματοποίησε συγκέντρωση με μετανάστες εργάτες στην πλατεία της Νέας Μανωλάδας για την προετοιμασία της εκδήλωσης της εργατικής Πρωτομαγιάς.

Ομάδα γνωστών επιστατών των επιχειρηματιών «φραουλάδων» επιχείρησε με τραμπούκικες ενέργειες και απειλές να εμποδίσει την πραγματοποίηση της συγκέντρωσης. Η προσπάθεια τους έπεσε στο κενό. Τα συνδικάτα και οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ καθώς και οι εργάτες γης της Μανωλάδας δεν τρομοκρατούνται. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Οι επιστάτες – τραμπούκοι αλλά και τα αφεντικά τους, όσοι δηλαδή πλουτίζουν από τη δυστυχία και τη βαριά εκμετάλλευση των μεταναστών εργατών στα φραουλοχώραφα χτύπησαν λάθος πόρτα. Θα πάρουν αποφασιστική απάντηση από τη μαζική συμμετοχή Ελλήνων και ξένων εργατών, στην συγκέντρωση της Εργατικής Πρωτομαγιάς, τη Δευτέρα 1η Μάη, στην πλατεία της Νέας Μανωλάδας, στις 7μμ.

Περισσότερα

Η Παιδική εκπομπή του ΠΑΜΕ Αγριοχήνες για το Σάββατο 31 Ιανουαρίου

Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026, στις 9.00 το πρωί στο web radio του ΠΑΜΕ...

Νέο προπαρασκευαστικό τμήμα της Χορωδίας του ΠΑΜΕ

Συνεχίζονται με επιτυχία τα προπαρασκευαστικά τμήματα της χορωδίας μας, που καθιέρωσε ο συναγωνιστής μουσικός...

Να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη ενάντια στους συνδικαλιστές πυροσβέστες της USB στην Ιταλία

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στους συνδικαλιστές πυροσβέστες της USB στην Ιταλία, που...