Προσπάθεια παρεμπόδισης εκδήλωσης για την πρωτομαγιά από ομάδα γνωστών επιστατών στη Νέα Μανωλάδα

Δημοσιεύτηκε στις

Την Πέμπτη 27 Απρίλη το απόγευμα, κλιμάκιο συνδικαλιστών της επιτροπής μεταναστών του ΠΑΜΕ και των Εργατικών Κέντρων Πάτρας και Αμαλιάδας με επικεφαλής το συνάδελφο Βαλσαμο Συρίγο πραγματοποίησε συγκέντρωση με μετανάστες εργάτες στην πλατεία της Νέας Μανωλάδας για την προετοιμασία της εκδήλωσης της εργατικής Πρωτομαγιάς.

Ομάδα γνωστών επιστατών των επιχειρηματιών «φραουλάδων» επιχείρησε με τραμπούκικες ενέργειες και απειλές να εμποδίσει την πραγματοποίηση της συγκέντρωσης. Η προσπάθεια τους έπεσε στο κενό. Τα συνδικάτα και οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ καθώς και οι εργάτες γης της Μανωλάδας δεν τρομοκρατούνται. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Οι επιστάτες – τραμπούκοι αλλά και τα αφεντικά τους, όσοι δηλαδή πλουτίζουν από τη δυστυχία και τη βαριά εκμετάλλευση των μεταναστών εργατών στα φραουλοχώραφα χτύπησαν λάθος πόρτα. Θα πάρουν αποφασιστική απάντηση από τη μαζική συμμετοχή Ελλήνων και ξένων εργατών, στην συγκέντρωση της Εργατικής Πρωτομαγιάς, τη Δευτέρα 1η Μάη, στην πλατεία της Νέας Μανωλάδας, στις 7μμ.

Περισσότερα

Συνεχίζεται η αλληλεγγύη στον Πρόεδρο του Συνδικάτου ΕΝΕΔΕΠ και του ΕΚ Πειραιά, Μάρκο Μπεκρή

Συνεχίζεται η αποστολή μηνυμάτων αλληλεγγύης στο σωματείο ΕΝΕΔΕΠ και στον Μάρκο Μπεκρή, πρόεδρο του...

Το πρόγραμμα της παιδικής εκπομπής του ΠΑΜΕ Αγριόχηνες το Σάββατο 8 Νοέμβρη

Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2025, στις 9.00 το πρωί από τον 904 αριστερά στα...

Απεργιακή κινητοποίηση υγειονομικών στο υπ.Υγείας ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Πρωτοβάθμια σωματεία από το χώρο της Υγείας διαδήλωσαν σήμερα το πρωί έξω από το...