Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας για τις εξελίξεις στη ΓΣΕΕ και την οργάνωση της Πρωτομαγιάς

Δημοσιεύτηκε στις

Την Τετάρτη 17 Μαρτίου  πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου και συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι αντιπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου, οι διοικήσεις των σωματείων της δύναμής του, αλλά και συνδικαλιστές από σωματεία δασκάλων και καθηγητών, συνταξιούχων καθώς και άλλων εργαζομένων. 

Περιεχόμενο της σύσκεψης ήταν οι εξελίξεις στη ΓΣΕΕ και η στάση των ταξικών δυνάμεων το επόμενο διάστημα καθώς και το περιεχόμενο του φετινού εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Μετά από την εισήγηση της διοίκησης ακολούθησε, διάλογος πάνω στις εξελίξεις και αποφασίστηκε η απεργιακή συγκέντρωση της 1ης  ΜΑΗ να γίνει στην Ηγουμενίτσα στις 10 το πρωί στον Πεζόδρομο- ΟΤΕ.

Μεταξύ άλλων αρκετά σωματεία έβαλαν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης και παρέμβασης ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου για μαζική και μαχητική απεργιακή συγκέντρωση την Πρωτομαγιά.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Κάλεσμα συμμετοχής στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη στις 5 Σεπτέμβρη

Όλες και όλοι στο μεγάλο Πανελλαδικό – Παλλαϊκό Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη Σάββατο 5 Σεπτέμβρη, 17.30...

Καταγγελία Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας – Η κυβέρνηση καταργεί την κυριακάτικη αργία στο εργοτάξιο του Βοτανικού στην Αθήνα

Η κυβέρνηση της ΝΔ, με τη φωτογραφική τροπολογία που εισάγει στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο...

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας – Όλοι στο μεγάλο παλλαϊκό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη στις 5 Σεπτέμβρη

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, ΣΤΙΣ 5.30μμ, ΣΤΗΝ...