ΠΟΜΕΕΑ – Καταγγελία για την δίωξη του Βάλσαμου Συρίγου ΓΓ της Ομοσπονδίας Οικοδόμων

Δημοσιεύτηκε στις

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή (Π.ΟΜ.Ε.Ε.Α) καταγγέλλει, για ακόμα μία φορά,τη συνέχεια των διώξεων συνδικαλιστών και πρωτοπόρων εργαζομένων,αυτή τη φορά παραπέμποντας τη δίωξη του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Βάλσαμου Συρίγου, που κατάφερε μαζί με εκατοντάδες αγωνιστές εργάτεςνα εμποδίσει πλειστηριασμό πρώτης λαϊκής κατοικίας σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε σε συμβολαιογραφείο παρά τη βία και τα χημικά των αστυνομικών δυνάμεων.

Έχουν την αυταπάτη ότι με τέτοιες ενέργειες, θα τρομοκρατηθούν τα Συνδικάτα, για να μην αντιδράσουν στους πάνω από 40.000 πλειστηριασμούς που έρχονται.Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν τραπεζίτη να βάλει χέρι στην λαϊκή κατοικία. Θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους.

Κανείς συνάδελφος μόνος τους. Κανένα λαϊκό νοικοκυριό να μην μείνει χωρίς ρεύμα. Κανένα σπίτι και οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής να μην πέσει στα χέρια των τραπεζιτών. Τους έχουμε χρυσοπληρώσει και στην ανάπτυξη τους και στην κρίση τους.

Να τσακιστεί η τρομοκρατία απέναντι στους εργάτες που αγωνίζονται, τα Σωματεία τους, στους χώρους δουλειάς και παντού.

Να αποσυρθεί τώρα η άθλια κλήτευση σε δίκη του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και μέλους της Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Η επιτυχία της απεργίας στις 9 Νοέμβρη θα είναι η καλύτερη απάντηση του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος απέναντι σε αυτούς που μετατρέπουν σε κόλαση την καθημερινότητα μας.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ!

Περισσότερα

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Συμμετέχουμε μαζικά στην παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας

Συμμετέχουμε μαζικά στην παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας Σήμερα ΠΕΜΠΤΗ 8 ΙΟΥΝΗ , στις...

Σύλλογος Εργαζομένων Υπ. Γεωργίας: Μέσα σε λίγα μόλις 24ωρα θρηνούμε 2 ακόμα αδικοχαμένους συνανθρώπους μας.

Όλοι σήμερα Πέμπτη 8 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ. στη μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο...