ΠΟΛ – ΕΛΕΠΑ καταγγελία για κρούσματα αστυνόμευσης

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Η Π.Ο.Λ. και η Ε.Λ.Ε.Π.Α. καταγγέλλουν τα κρούσματα αστυνόμευσης και παρέμβασης των κατασταλτικών μηχανισμών ενάντια στο εργατικό κίνημα.

Την Τετάρτη 14/11,  ημέρα Πανελλαδικής Απεργίας για τους Οικοδόμους, ασφαλίτης τράβηξε όπλο σε ομάδα απεργιακής περιφρούρησης συνδικαλιστών οικοδόμων στην Αθήνα, παρότι, από την αρχή οι συνδικαλιστές ενημέρωσαν για την ιδιότητά τους.

Τα κρούσματα είναι συνεχόμενα και καθόλου «τυχαία».Ενδεικτικά αναφέρουμε: Η παρουσία του ασφαλίτη στις εργασίες του συνεδρίου του ΕΚΘ, η εισβολή του ΣΔΟΕ στα γραφεία της ΕΛΜΕ Πειραιά, τα ραβασάκια από εισαγγελείς και πρωτοδίκες στο Συνδικάτο Οικοδόμων Θεσσαλονίκης. Τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι υπάρχει επεξεργασμένο κυβερνητικό σχέδιο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με σκοπό την τρομοκράτηση των εργαζομένων και των αγώνων τους.

Ακόμη και  η ΓΣΕΕ, ξεδιάντροπα, ζητάει την προστασία της αστυνομίας και του «συνδικαλιστικού της ασφάλειας». Τους τρομάζει η αλλαγή των συσχετισμών υπέρ των ταξικών δυνάμεων, του ΠΑΜΕ. Κάνουν ότι μπορούν για να διατηρήσουν τις «θεσούλες» τους μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα.

 Η υλοποίηση των αντεργατικών μέτρων και σχεδιασμών της κυβέρνησης, πάει χέρι -χέρι με την ένταση των κατασταλτικών μέτρων απέναντι στα Συνδικάτα, στη γραμμή πάλης που βάζει μπροστά τις ανάγκες των εργαζομένων.

Δυναμώνουμε τα σωματεία μας.

Στην Αττική συμμετέχουμε μαζικά στις αρχαιρεσίες της ΕΛΕΠΑ που συνεχίζονται.

 Στο παράρτημα Πειραιά: Παρασκευή 16/11, 1- 9μμ.

 Στα γραφεία του σωματείου: Κυριακή 18/11, 11πμ – 7μμ, Δευτέρα 19/11 και Τρίτη 20/11, 1- 9μμ.

 

Στα σχέδια της κυβέρνησης απαντάμε

με μαζική Όλοι στη μάχη για την επιτυχία της απεργίας στις 28 Νοέμβρη!

Βάζουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες-Όχι τα κέρδη των λίγων.

Περισσότερα

Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ (Δαφνί): Εικόνες εγκατάλειψης των κτηριακών υποδομών στο κτήριο μέσης νοσηλείας, Χρονίων Παθήσεων «Προκάτ 2ΑΒ»

Όταν ο Υπουργός Εμπορίας της Υγείας, διαφημίζει  τις αναβαθμίσεις των κτηριακών υποδομών στα Νοσοκομεία,...

Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία: Καμία σκέψη για τρομοκρατικές απολύσεις στο συνεργείο του ΑΓΑΤΣΑ

ΚΑΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΑΤΣΑ! Τις τελευταίες ώρες, εργαζόμενοι του συνεργείου...

Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία : Επιστολή για σύγκληση του Γενικού Συμβουλίου της ΓΣΕΕ

Συνάδελφοι, Στις 1 και 14 Οκτώβρη χιλιάδες εργαζόμενοι έδωσαν μαζικά, μαχητικά, απάντηση στην επίθεση της...