Περιοδεία του ΠΑΜΕ στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στο Βοτανικό

image_pdfimage_print

Άποψη από το αμοξοστάσιο της ΕΘΕΛ στο Βοτανικό

Περιοδεία στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στο Βοτανικό πραγματοποίησαν την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου το πρωί στελέχη του ΠΑΜΕ και μέλη της διοίκησης του Συνδικάτου Εργαζομένων στον ΟΑΣΑ ενόψει της απεργίας στις 28 Νοέμβρη.

Οι συνδικαλιστές μίλησαν με τους εργαζόμενους για τον κίνδυνο ιδιωτικοποίησης των αστικών συγκοινωνιών, για την ανάγκη διεκδίκησης υπογραφής συλλογικών συμβάσεων, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τις ελλείψεις σε ανταλλακτικά στο τεχνικό κομμάτι καθώς και τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο εργασίας. Είναι χαρακτηριστικό πως οι εργαζόμενοι επιβαρύνονται οικονομικά για την προμήθεια των αναγκαίων αναλώσιμων υλικών ενώ το ίδιο το κτίριο που στεγάζει την τεχνική υπηρεσία είναι ακατάλληλο κι επικίνδυνο λόγω της παλαιότητάς του (είναι το πιο παλιό αμαξοστάσιο, χρονολογείται ήδη από τη δεκαετία του ’60).

Τέλος, οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ κάλεσαν τους εργαζόμενους να ξεπεράσουν την απόφαση του Σωματείου τους για ολιγόωρη στάση εργασίας και να συμμετάσχουν μαζικά στην 24ωρη απεργία στις 28 Νοεμβρίου.

Comments are closed.