Πέμπτη 7 Νοέμβρη 9π.μ. κτίριο 7, Δικαστήριο Ευελπίδων η δίκη νεολαίων αγωνιστών για κινητοποιήσεις στο άγαλμα Τρούμαν

Δημοσιεύτηκε στις

Την Πέμπτη 7 Νοέμβρη θα πραγματοποιηθεί η εξ’ αναβολής δίκη των νεολαίων αγωνιστών που διώκονται για τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις στο Άγαλμα του μακελάρη Τρούμαν ενάντια στους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ – Τουρκίας στη Συρία.

Με τα γνωστά κατασκευασμένα κατηγορητήρια που παραγγέλλει η Πρεσβεία των ΗΠΑ, η κυβέρνηση Ν.Δ., συνεχίζοντας τη δουλειά που ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ, στοχεύει όσους αντιπαλεύουν τα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών σε βάρος των λαών. Για αυτό στοχοποιούν τη λαϊκή αντίσταση και διώκουν όσους αγωνίζονται με συλλήψεις, δίκες και διώξεις.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

 Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να δώσουν μαχητική απάντηση με την παρουσία τους στα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, Πέμπτη 7 Νοέμβρη στις 9.00 π.μ. στο κτίριο 7.

 

Περισσότερα

Ανακοίνωση για την Απεργία των Δημοσίων Υπαλλήλων στις 13 Μάη

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΙΣ 13 ΜΑΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ! Λεφτά για μισθούς, υγεία και παιδεία, ούτε ευρώ...

Φωτογραφίες και βίντεο από την μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στο Σύνταγμα

Εργαζόμενοι από δεκάδες κλάδους, με τα Σωματεία τους, πολλά από αυτά νεοσύστατα, νέοι και...

ΠΑΜΕ,Σωματεία και μαζικοί φορείς – Kατάθεση στεφάνων στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κατάθεση στεφάνου εκ μέρους της Γραμματείας του ΠΑΜΕ στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής Ενός λεπτού σιγή...