Πέμπτη 7 Νοέμβρη 9π.μ. κτίριο 7, Δικαστήριο Ευελπίδων η δίκη νεολαίων αγωνιστών για κινητοποιήσεις στο άγαλμα Τρούμαν

Δημοσιεύτηκε στις

Την Πέμπτη 7 Νοέμβρη θα πραγματοποιηθεί η εξ’ αναβολής δίκη των νεολαίων αγωνιστών που διώκονται για τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις στο Άγαλμα του μακελάρη Τρούμαν ενάντια στους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ – Τουρκίας στη Συρία.

Με τα γνωστά κατασκευασμένα κατηγορητήρια που παραγγέλλει η Πρεσβεία των ΗΠΑ, η κυβέρνηση Ν.Δ., συνεχίζοντας τη δουλειά που ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ, στοχεύει όσους αντιπαλεύουν τα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών σε βάρος των λαών. Για αυτό στοχοποιούν τη λαϊκή αντίσταση και διώκουν όσους αγωνίζονται με συλλήψεις, δίκες και διώξεις.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

 Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να δώσουν μαχητική απάντηση με την παρουσία τους στα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, Πέμπτη 7 Νοέμβρη στις 9.00 π.μ. στο κτίριο 7.

 

Περισσότερα

10 νεκροί εργαζόμενοι σε οκτώ ημέρες – Αυτό είναι το «επιτελικό κράτος» των εκμεταλλευτών και των κερδών!

10 νεκροί εργαζόμενοι σε οκτώ ημέρες Αυτό είναι το «επιτελικό κράτος» των εκμεταλλευτών και των...

Κάτω τα χέρια από τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λάρισας!

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη και απρόκλητη σύλληψη του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λάρισας...

Νέο εργοδοτικό και κρατικό έγκλημα στην Κόρινθο – Εργοδοσία και κυβέρνηση έχουν μετατρέψει τους χώρους δουλειάς σε σφαγεία εργατών!

Λίγες μόλις μέρες μετά τη μεγάλη έκρηξη σε εργοστάσιο σκραπ στον Ασπρόπυργο, με έναν...