ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ: Συνδικάτα Εργατών όχι των εργοδοτών

image_pdfimage_print

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, καταγγέλλουν την συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ, τους εργατοπατέρες Γ. Παναγόπουλο/ΠΑΣΚΕ, Ν. Κιουτσούκη/ΔΑΚΕ, Θ. Βασιλόπουλο/ΣΥΡΙΖΑ, να αρνηθούν την πραγματοποίηση του 37ου Συνεδρίου, χωρίς τη συμμετοχή από  νόθους και εργοδότες αντιπροσώπους.

Οι ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ, τις 4 μέρες στη Καλαμάτα, πρωτοστάτησαν μέχρι την τελευταία ώρα να γίνει συνέδριο από εργάτες και όχι από νόθους και εργοδότες.

Με τις αθλιότητες τους επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι στο συνδικαλιστικό κίνημα συγκρούονται δύο γραμμές.

Τα συνδικάτα, οι συνδικαλιστές, οι εργαζόμενοι που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, αγωνίζονται για την ανάπτυξη της ταξικής πάλης ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου και από την άλλη πλευρά ο εργοδοτικός – κυβερνητικός συνδικαλισμός η σαπίλα των εκπροσώπων των Βιομηχάνων, των Τραπεζιτών, των Εφοπλιστών, υπερασπίζονται τον κοινωνικό εταιρισμό, την εργοδοτική τρομοκρατία, τις εκφυλιστικές διαδικασίες στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Οι ναυτεργάτες, οι εργαζόμενοι, επιβάλλεται να απομονώσουμε τα φερέφωνα της εργοδοσίας από τα συνδικαλιστικά όργανα, να δυναμώσει ο αγώνας  για:

ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ

 

 

  ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν. «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ Ε.Ν

 

Comments are closed.