ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ: Να σταματήσει τώρα το αιματοκύλισμα του Παλαιστινιακού λαού

0
image_pdfimage_print

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ-ΝΑΤ, στέκονται αλληλέγγυα, δίπλα στον ηρωικό Παλαιστινιακό λαό που δοκιμάζεται ακόμα μία φορά από τη εγκληματική πολιτική, του κράτους – δολοφόνου του Ισραήλ.

          Το Ισραήλ με ξεκάθαρη στήριξη από ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, βομβαρδίζει και δολοφονεί άμαχο πληθυσμό, ακόμα και μικρά παιδιά, υλοποιώντας αδίστακτα σχέδια, στο πλαίσιο των ανταγωνισμών των μονοπωλίων.

Η αμερικάνικη κυβέρνηση αποδέχεται την επαίσχυντη κατοχή της Παλαιστίνης και δίνει άλλοθι στη βαρβαρότητα του κράτους κατακτητή, του Ισραήλ, με το ψευδεπίγραφο επιχείρημα του «δικαιώματος του Ισραήλ στην αυτοάμυνα», ενάντια σε ένα λαό που παλεύει για την ελευθερία του.

Μεγάλες ευθύνες έχει η κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που αναβάθμισαν τη στρατιωτική και πολιτική συνεργασία με το Ισραήλ και δεν υλοποίησαν την ομόφωνη απόφαση της Βουλής τον Δεκέμβρη του 2015, για αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους.

Να σταματήσει τώρα το αιματοκύλισμα του Παλαιστινιακού λαού, από το κράτους του Ισραήλ, να σταματήσουν τώρα τα ιμπεριαλιστικά σχέδια των μονοπωλίων σε βάρος της Παλαιστίνης, να σταματήσει τώρα κάθε συνεργασία και στήριξη των Ελληνικών Κυβερνήσεων προς το κράτος δολοφόνο.

Καταδικάζουμε το έγκλημα που συντελείται, χρόνια τώρα, τους εποικισμούς, τις διώξεις παλαιστινίων, τη βία, τους βομβαρδισμούς και τις απειλές για νέα εισβολή στη Γάζα, με νέο αιματοκύλισμα.

 Συμμετέχουμε, την Κυριακή 16 Μάη, στη συγκέντρωση στις 18:00, στο υπουργείο Άμυνας και πορεία στην Ισραηλινή πρεσβεία, με κατάληξη στην Αμερικάνικη πρεσβεία που έχει προγραμματίσει η ΕΕΔΥΕ.

Share.

Comments are closed.