ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ: Κάτω τα χέρια από την ΛΑΡΚΟ. Όλοι στο συλλαλητήριο αλληλεγγύης το Σάββατο 25 Γενάρη στο Σύνταγμα

image_pdfimage_print

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ, καλούν τους ναυτεργάτες να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.

Ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας, διεκδικούν το δικαίωμα στη δουλειά με δικαιώματα, με ΣΣΕ, μόνιμη σταθερή δουλειά,  την διασφάλιση της λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ ενάντια στην εκποίηση της.

Οι συνθήκες που διαμορφώνονται προκαλούν πολλαπλά προβλήματα σε εμπλεκόμενους εργαζόμενους στη γύρω περιοχή της ΛΑΡΚΟ, είναι χαρακτηριστικό ότι τις μέρες των γιορτών τα οικονομικά προβλήματα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και των οικογενειών τους από την απλήρωτη εργασία, είχαν επιπτώσεις στην τοπική κοινωνία της Λάρυμνας και στην περιοχή της Φθιώτιδας.  

Με το αίμα τους οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ έχουν πληρώσει  αυτήν την αντιλαϊκή πολιτική που συνεχίζεται και με την κυβέρνηση της ΝΔ, που θέλει να οικοδομήσει την καπιταλιστική ανάπτυξη στα συντρίμμια των εργατικών δικαιωμάτων.

  Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το μέτωπο στήριξης που είναι αλληλέγγυο από την πρώτη στιγμή στο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, να συμβάλουμε στην κλιμάκωση της δράσης τους, να αποτελέσει πολύτιμη παρακαταθήκη για όλους τους εργαζόμενους στις σκληρές ταξικές αναμετρήσεις που έχουμε μπροστά μας, από την γενικευμένη επίθεση που εξαπολύουν η εργοδοσία, η κυβέρνηση της ΝΔ, συνέχεια της αντιλαϊκής πολιτικής των προηγούμενων κυβερνήσεων.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν. «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ Ε.Ν
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΡΥΜΟΥΛΚΩΝ – ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΩΝ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΤ

Comments are closed.