ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ-ΝΑΤ: Για την προσπάθεια εκφοβισμού των απεργών – εργατών της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Δημοσιεύτηκε στις

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ-ΝΑΤ καταγγέλλουμε απερίφραστα την προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ.

Η εργοδοσία, με την κάλυψη της κυβέρνησης, όλο αυτό το διάστημα, έχει εξαπολύσει ένα όργιο καταστολής ενάντια στους εργαζόμενους, με πάνοπλες διμοιρίες των ΜΑΤ,  με ρόπαλα  και  χημικά ενάντια στον αγώνα τους.

Σήμερα έκανε ένα ακόμα βήμα εκφοβισμού των απεργών – εργατών της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ,  με τις απολύσεις του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων της «Μαλαματίνα» και του προέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών. Πρωτοστάτες στους αγώνες των συναδέλφων τους για πάνω από δύο μήνες, για την ανάκληση των εκδικητικών και άδικων απολύσεων 15 συναδέλφων τους και την υπογραφή ΣΣΕ.

Ο αγώνας τους μας αφορά όλους. Η απάντηση πρέπει να είναι συλλογική και αποφασιστική.

Η απόλυση αυτή αφορά κάθε εργάτη.  Μας θέλουν φοβισμένους, χωρίς δικαιώματα, σκλάβους στο βωμό των κερδών τους. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να τους  φοβίσουμε εμείς, με συλλογική και οργανωμένη δράση.

Όλοι για έναν και ένας για όλους. Κανένας μόνος του.

Αυτές οι απολύσεις ένα και μόνο στόχο έχουν, να τρομοκρατήσουν και να διασπάσουν τους εργαζόμενους, να τους κάνουν να σκύψουν το κεφάλι, για να μπορέσει η εργοδοσία να περάσει τα σχέδιά της. Ανοίγουν διάπλατα την πόρτα για να  αλωνίζει η εργοδοσία σε κάθε χώρο δουλειάς.

Συμμετέχουμε όλοι αύριο Πέμπτη, στις 5.30 μ.μ., στην παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας. Απαιτούμε να γίνει ανάκληση όλων των απολύσεων και την υπογραφή ΣΣΕ για τους εργαζόμενους της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙ

Περισσότερα

Συγκέντρωση υγειονομικών στο υπ.Υγείας(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Κάντε κλικ για περισσότερες φωτογραφίες

Εργατικό Κέντρο Θήβας : Όχι στο νομοσχέδιο που συνεχίζει να υποβαθμίζει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας

Το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Θήβας με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση σε σημερινή του συνεδρίαση ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ...