ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ: Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των εργατών των ναυπηγείων Ελευσίνας

Δημοσιεύτηκε στις

 Αυτή η πολιτική της ανταγωνιστικότητας και κερδοφορίας των μονοπωλίων, που συνεχίζει  και η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ, συνθλίβει τα δικαιώματα των εργαζομένων, όπως το νομοσχέδιο για τα ναυπηγεία της Ελευσίνας, που υπηρετεί  τα συμφέροντα του επιχειρηματικού ομίλου ΟΝΕΧ.

Στο αντεργατικό νομοσχέδιο δεν προβλέπεται καμία διασφάλιση των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων, που έχουν κατακτήσει οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων.

Οι αγώνες των εργατών της ΛΑΡΚΟ, των λιπασμάτων Καβάλας, της COSCO, της EFOOD και άλλων κλάδων, δείχνουν το δρόμο για κάθε εργαζόμενο, να υπερασπίσει τη ζωή του, τα δικαιώματα του, με συλλογική δράση και αγώνα, να μην σκύβει το κεφάλι στα σχέδια των εργοδοτών και των κυβερνήσεων τους.

Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των εργατών των ναυπηγείων Ελευσίνας και καλούμε τους ναυτεργάτες να συμμετέχουν στην σύσκεψη που οργανώνει  το Συνδικάτο Μετάλλου και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας την Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

Να δώσουμε δυναμικό παρών στη συγκέντρωση – διαμαρτυρία ενάντια στο νομοσχέδιο για τα ναυπηγεία Ελευσίνας, την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 16:00 στη Βουλή.

 

Περισσότερα

Ένωση Εργατοτεχνιτών Μετάλλου Ν. Λάρισας: Το εργατικό κίνημα δεν τρομοκρατείται

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ...

ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ: Να σταματήσει κάθε δίωξη ενάντια στον πρόεδρο του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ...

ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ : Να μην κλείσει κανένα κατάστημα των ΕΛΤΑ

ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ!!! Το ΔΣ του ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ καταγγέλλει την απόφαση...