ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ: 8 Μάρτη παράσταση διαμαρτυρίας στις 12.30 στο Νοσοκομείο Metropolitan

0
image_pdfimage_print

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ, καλούν τους ναυτεργάτες να συμμετέχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας, που πραγματοποιεί το Εργατικό Κέντρο Πειραιά την Δευτέρα 8 Μάρτη, στις 12:30 στο METROPOLITAN (Ν. Φάληρο).

Αυτές τις κρίσιμες μέρες της έξαρσης της πανδημίας, η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει να μην παίρνει κανένα ουσιαστικό μέτρο για την προστασία της υγείας του λαού, κανένα ουσιαστικό μέτρο ενίσχυσης του συστήματος Δημόσιας Υγείας και χωρίς κανένα μέτρο επίταξης των μεγάλων ιδιωτικών ιατρικών ομίλων, που συνεχίζουν να θησαυρίζουν από την εμπορευματοποίηση της υγείας.

          Απαιτούμε:

  • Να επιταχθούν πλήρως, χωρίς αποζημίωση των ιδιοκτητών τους, τα μεγάλα ιδιωτικά θεραπευτήρια, με το σύνολο των υποδομών τους και του προσωπικού τους. Να ενταχθούν στο σύστημα των εφημεριών, και να νοσηλεύουν και Covid και non-Covid περιστατικά.
  • Όλοι οι γιατροί που έχουν πτυχίο Ιατρικής και τίτλο ειδικότητας, και είναι υποψήφιοι για τις θέσεις που έχουν προκηρυχθεί, να διοριστούν με κατεπείγουσες διαδικασίες και χωρίς καμία άλλη προϋπόθεση.
  • Όλοι οι γιατροί που είναι στη λίστα αναμονής για ειδικότητα, να ξεκινήσουν άμεσα.

 

Share.

Comments are closed.