ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ: Όλοι στο Πρωτοδικείο Πειραιά για τα ασφαλιστικά μέτρα ενάντια στο ΕΚ Πειραιά

Δημοσιεύτηκε στις

Όλοι αύριο στις 9:45 π.μ. στο Πρωτοδικείο Πειραιά, στη Σκουζέ, για τα ασφαλιστικά μέτρα των 8 ναυτεργατικών σωματείων ενάντια στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά (ΕΚΠ).

Σε μία προσπάθεια παρέμβασης της κυβέρνησης και των εφοπλιστών, στη λειτουργία και τη λήψη αποφάσεων του ΕΚΠ, 8 ναυτεργατικά σωματεία προχώρησαν σε ασφαλιστικά μέτρα ενάντια στην ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του 36ου Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου, από την οποία αποκλείονται από τις διαδικασίες του συνεδρίου γιατί δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του καταστατικού του.

Το ΕΚΠ ανήκει στους εργαζόμενους, που με συλλογικές διαδικασίες σύμφωνα με το καταστατικό του, αποφασίζουν την εκπροσώπησή τους και τη στελέχωση των οργάνων του.

Καμία προσπάθεια αλλοίωσης των αποφάσεων του δεν θα περάσει.

Καλούμε όλα τα μέλη μας στην υπεράσπιση του ΕΚΠ ενάντια στον κυβερνητικό και εργοδοτικό παρεμβατισμό.

Περισσότερα

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας – Ο αγώνας των εργαζομένων στα NOTOS είναι αγώνας όλου του κλάδου

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ NOTOS ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ 4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ...

ΕΛΕΠΑ-Τρία χρόνια από το πολύνεκρο ναυάγιο-έγκλημα στην Πύλο

Tρία χρόνια από το πολύνεκρο ναυάγιο-έγκλημα στην Πύλο. Τρία χρόνια έχουν περάσει από το πολύνεκρο...