Κυριακή, Απρίλιος 18

ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ,ΠΕΕΜΑΓΕΝ,ΠΕΠΡΝ:Νέα Πανελλαδική Απεργία 25 Φλεβάρη

0
image_pdfimage_print

 24ωρη Πανελλαδική Απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την Πέμπτη 25 Φλεβάρη

από 00:01 έως 24:00, με προοπτική κλιμάκωσης.

 

 Χαιρετίζουμε την καθολική – μαχητική συμμετοχή των ναυτεργατών στην 48ωρη Πανελλαδική Απεργία, που είναι σε εξέλιξη και έχουν αποφασίσει 14 ναυτεργατικά σωματεία.

Απαντάμε στην προκλητικότητα και αδιαλλαξία της κυβέρνησης της ΝΔ, που αποτυπώθηκε και στη σημερινή συνάντηση αντιπροσωπείας ναυτεργατικών σωματείων με τον υπουργό ναυτιλίας,  με συνέχιση του απεργιακού αγώνα, με νέα 24 Πανελλαδική Απεργία την Πέμπτη 25 Φλεβάρη σε όλες τις κατηγορίες πλοίων από 00:01 έως 24:00, με προοπτική κλιμάκωσης.

Καμία υποταγή, στη πολιτική των εφοπλιστών, της κυβέρνησης ΝΔ, του υπουργείου Ναυτιλίας, που επιδιώκουν να κατακρεουργήσουν τις ΣΣΕ, να διαλύσουν την κοινωνική ασφάλιση και τα συνδικαλιστικά δικαιώματα των ναυτεργατών.

Ναυτεργάτες, με ασπίδα μας την αλληλεγγύη των εργαζομένων, των συνδικάτων, των φορέων, συνεχίζουμε τον απεργιακό αγώνα, ενάντια στην εργασιακή ζούγκλα της πολιτικής, που επιδιώκουν να μας επιβάλλουν για να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα και κερδοφορία των εφοπλιστών.

Καλούμε τους ναυτεργάτες και παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας, να συμμετέχουν στην αυριανή απεργιακή συγκέντρωση στις 10 π.μ μπροστά από το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο «BLUE STAR DELOS» (Ηλεκτρικός Σταθμός Πειραιά), που πραγματοποιούν τα ναυτεργατικά σωματεία.

 

ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ ΠΡΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ

ΤΑ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ

 

 

Share.

Comments are closed.