ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ: Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο ναυτιλίας

Δημοσιεύτηκε στις

Με πρωτοβουλία των ναυτεργατικών σωματείων ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας, αντιπροσωπείας σωματείων της ΠΝΟ, στο υπουργείο ναυτιλίας, με αφορμή την τροπολογία  «έκτρωμα» που συζητείται σήμερα στη βουλή.

Η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με το διευθυντή του γραφείου του υπουργού κ. Βιδάλη, στον οποίο καταγγέλθηκε η αντιναυτεργατική τροπολογία, που δίνει το δικαίωμα στους εφοπλιστές, στα ποντοπόρα καράβια υπό Ελληνική σημαία, το σύνολο των ναυτεργατών να είναι χωρίς Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και Κοινωνική Ασφάλιση.

Αυτή η τροπολογία έρχεται να προστεθεί στο σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής, που επιδιώκει τη συντριβή των δικαιωμάτων των ναυτεργατών, των εργαζομένων.

Επισημάνθηκε ότι άμεσα θα συγκληθεί η ΕΕ της ΠΝΟ για τη λήψη απεργιακών κινητοποιήσεων για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας με βάση τις σύγχρονες ανάγκες.

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Ηλεκτρολόγων Ν. Αττικής: Eίμαστε στο πλευρό των στρατιωτικών σε κάθε αγωνιστικό βήμα

Το Συνδικάτο Ηλεκτρολόγων Ν. Αττικής εκφράζει τη σταθερή και έμπρακτη στήριξή του στη νέα κινητοποίηση...

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: Επίσκεψη αντιπροσωπείας στα μπλόκα

Την συμπαράστασή της εξέφρασε αντιπροσωπία της ΣΕΑΑΝ στον μεγαλειώδη αγώνα των αγροτών με την...