ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ : Να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για τον έλεγχο, την πρόληψη και την προστασία των ναυτεργατών, των επιβαινόντων

Δημοσιεύτηκε στις

Από πληροφορίες μας στο κρουαζιερόπλοιο «MEIN SHIFF της ναυτιλιακής εταιρείας TUI, στο Ηράκλειο της Κρήτης πραγματοποιήθηκε υγειονομικός έλεγχος σε 150 από τα 666 μέλη πληρώματος και βρέθηκαν 12 μέλη θετικοί στον COVID-19 και τέθηκαν σε καραντίνα. Το πλοίο μεταφέρει 922 επιβάτες και κατευθύνεται προς τον Πειραιά, ενώ μετά το Ηράκλειο, έκανε προσέγγιση στη Μήλο.

Απαιτούμε με ευθύνη της εφοπλιστικής εταιρείας, της κυβέρνησης της ΝΔ, των υπηρεσιών του υπουργείου Ναυτιλίας και Υγείας, το πλοίο να εξοπλιστεί με όλα τα απαραίτητα υλικά για τον καθαρισμό και την απολύμανση όλων των χώρων του, υλικά για την ατομική προστασία των ναυτεργατών, των επιβαινόντων, όπως κατάλληλα καθαριστικά, μάσκες, αντισηπτικά κ.α.

Να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για τον έλεγχο, την πρόληψη και την προστασία των ναυτεργατών, των επιβαινόντων και μέτρα προστασίας για την αποφυγή της εξάπλωσης της πανδημίας στους κατοίκους του Πειραιά.

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Εργατ/λων Τηλεπικοινωνιών – Πληροφορικής Ν. Αττικής: Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο – έκτρωμα για τις ΣΣΕ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΦΛΑΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 13.00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ με συμμετοχή στην ΣΤΑΣΗ...

Συνδικάτο Εργατ/λων Τηλεπικοινωνιών – Πληροφορικής Ν. Αττικής: 3 χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη. Δεν ξεχνάμε δεν συγχωρούμε

3 χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη Δεν ξεχνάμε - Δεν συγχωρούμε Το Σάββατο 28/02/2026 συμπληρώνονται...

Κάλεσμα ΔΑΣ ΕΚΑ: Στο 33ο Συνέδριο του ΕΚΑ ψηφίζουμε ΔΑΣ για πραγματική αλλαγή σελίδας στο Εργατικό Κέντρο

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Στο 33ο Συνέδριο του ΕΚΑ, στις 7 και 8 Φλεβάρη έγινε το...