ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ : Καλούμε τους ναυτεργάτες να συμμετέχουν στην οργάνωση και προετοιμασία του νέου απεργιακού αγώνα

Δημοσιεύτηκε στις

Πολύτιμη παρακαταθήκη για την κλιμάκωση του απεργιακού αγώνα αποτελεί η καθολική συμμετοχή των ναυτεργατών στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία στις 24 Σεπτέμβρη, ενάντια στις τρομοκρατικές μεθοδεύσεις εφοπλιστών – κυβέρνησης ΝΔ και στις αποφάσεις δικαστηρίων.

          Επιβάλλεται η κλιμάκωση του απεργιακού αγώνα ενάντια στο νομοσχέδιο τερατούργημα για τις ΣΣΕ, την συνδικαλιστική οργάνωση, το δικαίωμα στην απεργία και στο σύνολο των οξυμμένων προβλημάτων.

          Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, σωματεία παίρνουν αποφάσεις για συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση την Τετάρτη 2 Οκτώβρη, οι εξελίξεις επιβάλλουν την άμεση συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΝΟ.

          Καταγγέλλουμε την στάση του εργοδοτικού – κυβερνητικού συνδικαλισμού την συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ- ομάδα Βασιλόπουλου/ΣΥΡΙΖΑ), που δεν βρήκε λέξη να πει για τον απεργιακό αγώνα των ναυτεργατών, που τα δικαστήρια έκριναν παράνομο.

          Καλούμε τους ναυτεργάτες να συμμετέχουν στην οργάνωση και προετοιμασία του νέου απεργιακού αγώνα, υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα μας, διεκδικούμε τις σύγχρονες ανάγκες μας.

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν.   «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ Ε.Ν

 

Περισσότερα

Όλοι στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΗΠ! Δευτέρα 9 Νοέμβρη στις 18:00 στο πολιτιστικό Κέντρο εργαζόμενων ΟΤΕ

Όλοι στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΗΠ! Δευτέρα 9 Νοέμβρη στις 18:00 στο πολιτιστικό Κέντρο...

Αναστολή κινητοποιήσεων των εργαζομένων ΙΓΜΕ στο ΥΠΕΝ

Σας ενημερώνουμε ότι πριν λίγο επικοινώνησε το γραφείο του Υπουργού ΠΕΝ με το Συνδικάτο...

Εργατικό Κέντρο Β.Δωδ/σου : Αναβολή διαμαρτυρίας για τις τραγικες δομες Υγειας Κω λόγω κακοκαιρίας

Λόγω πρόβλεψης έντονων καιρικών φαινομένων για  σήμερα Τρίτη 3 Νοέμβρη η διαδήλωση ενάντια στην...